Jump to content

Джорджино

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Джорджино

  1. Ако я закарам на водородно почистване на двигателя ще се почисти ли турбината и дюзите... Дали тия неща помагат изобщо.....
  2. Ами това е стрелката..... Хеахах
  3. Не пише rotation... Пише само outside ... Ето снимки.. Нали за тва е форума бе братле да питам.... Ако ти е драма не пиши....
  4. Стрелките на левите гуми не са по посока на движение на гумите. На десните гуми стрелките са си по посоката на въртене на гумата.
  5. Здравейте колеги! Днес сложих зимните гуми и забелязах, че двете леви са с обратна ротация! Опасно ли е да се кара така? Тествах иначе колата няма вибрации, няма тресене върви гладко.... Благодаря предварително!
  6. Здравейте колеги! Понеже горивните маркучи на колата са се напукали интересува ме откъде мога да си поръчам нови? Колата е ауди а3 1.9 тди 131 к.с 2003 8L. Благодаря предварително!
  7. Здравейте, колеги! Преди около месец докато си шофирах по магистралата изведнъж усетих,че ми пада мощността на колата и тя влезе в авариен режим! Спрях, изключих я и отново я запалих и колата отново имаше мощност! След малко пак се получи същото явление! Искам да подчертая, че това се получи при скорост 160км/ч ,защото после навръщане карах с около 140 км/ч и нямах този проблем. След една седмица каране колата изгуби мощност за постоянно! Закарах я в ссервиз и се оказа клапана турбото който разтоварва турбината. Сменихме го с чисто нов клапан, обаче ми се струва че колата пак не върви като преди! Моля за мнения и съвети относно това дали пропускам нещо друго и трябва ли да се насоча към друга част от колата, която трябва да се провери! Благодаря ви предварително!
  8. Благодаря за информацията!
  9. Здравейте колеги! Може ли да ми препоръчате сервиз за диагностика и ремонти на турбо! Колата е ауди а3, 1.9 тди, 131 к.с. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...