Jump to content

Drive89

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Cabriolet (B4)

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Drive89's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Монтирахме оригиналната Gamma CC, и свири идеално с оригиналните колонки. Понякога леко пращи като намалявам и увеличавам звука, но това е минимална забележка за 24-годишна техника. На снимката малко сме в процес на чистене и на оправяне на дунапрените на седалките andibgpz, търся въпросния усилвател за задните колони. Колони имам, радиото има един извод за отзад, а усилвател нямам. Намерих този на снимката в ибей - това ли е което ми трябва, мога ли някъде да проверя, и също как се връзва? Дават ми следните номера за това на снимката: 445035225 51424 EIS399366 Audio amplifier (Radio Stereo Amplifier) (от Audi 80 1994)
  2. Здравейте, извинявам се че питам без да съм търсил, но ми трябват за утре следните крушки: - за табло (скоростомер, оборотомер), - за трите уреда долу в централната конзола (налягане на масло, зареждане на акумулатор и третото), - за копчетата (врътките) на климатика, - за плафона на тавана отпред - за плафона в багажника (моето е кабриолет Typ 89) Има ли откъде да ги купя всичките или поне повечето? Благодаря предварително.
  3. Точно това на снимката горе, на дървения фон. Бая пари платих за него, по стандартите за тези неща в БГ ;), но аз държа на запазени и оригинални неща, и колата си е класика вече и си заслужава истинско отношение
  4. Така, радиото го чакам да дойде другата седмица Поразглобихме малко таблото по друг повод, и снимах говорителите вътре. Целта ми е да запазя оригиналната система на колата, но и да съм сигурен и че няма да се прецака в близките години, и да се наложи да се занимавам пак с това. Какво ще ме посъветваш - да ги ползвам ли тези говорители от 1994, или да сменям и четирите с нови? (Отзад още не знам дали и какви говорители има, решетки поне има). Ако ще купувам нови говорители, има ли най-близък заместител, че с тези размери е малко трудно доколкото знам?
  5. Aз си мисля за едно друго Гама ЦЦ, което е слагано оригинално - виж снимката. Знаеш ли колко канала е това, и дали може да се сложи аукс? Колони няма да слагам големи - ще оставя този "тунинг" на който му харесва. На мен ми е важно качество и оригиналност, доколкото може. И голямо барче ще търся, но нека видим кое ще излезе първо...
  6. suicidal: 22 см точно е панела отпред, сега го мерих. Това с 21.5 см друг вариант ли е? andibgpz: Благодаря за инфото! Моля те обаче за няколко уточнения: Радиото е Гама ЦЦ, а не Делта - има ли разлики с това което си написал? Какво ще ми даде ъпгрейда към Делта? Искам всичко да е оригинално и да работи надеждно, така че няма да слагам допълнителен усилвател или буфер - ще захранвам 4-те колони с двата канала на радиото. Колоните са сменяни вече/остарели, така че ще сложа нови, с подобни параметри като заводските - какво ще ми препоръчаш да сложа? Относно рязането на барчето - по-скоро ще търся или оригинално широко барче, или ще продам това радио и ще взема Гама ЦЦ с тесния панел и по-ретро вид... По-скъпо и по-рядко е, но държа да има RDS, другото не е толкова важно. Това с AUX-а, също ми допада много, но ще го решавам накрая, като слагам вече радиото. ЕДИТ: сега ти видях темата за Делтата, ще я прочета.
  7. Здравейте, отскоро карам кабриолет Б4, който фабрично е с тясното радио с две пластмасови капачета от двете страни (снимка 1). Искам да сложа широкото фабрично радио (Gamma CC), както се вижда на снимка 2 (не е моята кола, но такова радио съм купил). Как да го направя, каква точно шина ми трябва за конзолата, трябва ли и нова шейна за радиото? Някой ако има за продаване шина/шейна, моля да пише. Отделен въпрос: радиото Gamma CC има само два извода за колони, а колата има 4. Знам че фабрично моделите с 4 колони имат допълнителен усилвател, който захранва двете задни. Ако това е така, някой има ли схема как се захранва всичко? И ако някой има такъв усилвател за продаване, нека пише разбира се...
×
×
  • Create New...