Jump to content

lemans77

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    редовно

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

lemans77's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И така , може ли някой да сподели ?
  2. Благодаря ти колега - точно за това питах ! Нямам представа в какви норми трябва да е моментния разход на този мотор и за това щеше да ми е от полза ако колегите можеха да ме ориентират но за съжаление никой не споделя ... Ако все пак някой може да сподели ще съм благодарен !
  3. На B7 купе е колега . Да попитам още нещо колегите с V8 - какъв им е моментния разход на празни обороти по борд ?
  4. Еми честен се оказа човека Но не знам дали го гори или го губи понеже колата е във Швейцария и няма как да я видя ... Човека твърди че веригите били ок а не били сменяни и мотора работел добре. Колата била поддържана само в Ауди сервиз. Иначе колата изгледа супер запазена. Според вас възможно ли е оригиналните вериги да са ОК на 340к километра ? На колко километра е била колата колега ?
  5. Благодаря за инфото ! Тоест на 340к е нормално да харчи 10 литра на 10 000 ? А на мотор на около 200к нормата е до 3л. на 10 000 ? Тези семеринги и гарнитури на капаци на клапани за да се подменят какви пари ориентировъчно да си приготвя за части и труд ? По конкретно мотора е BBK .
  6. На 340к е колата а маслото е Castrol EDGE 5w30 . Ако това е нормален разход 1литър на 1000км на тези километри , ако намеря кола на около 200 000 колко би трябвало до е нормалния разход на масло ?
  7. Здравейте колеги , имам въпрос към собствениците на коли с този мотор и по-конкретно - версиите между 2003-2007 с 40-клапана и БЕЗ директно впръскване . Нормално ли е да има завишен разход на масло и в какви рамки разхода на масло се смята за нормален ? Колата която ми предлагат харчела литър на 1000км . На мен това ми се вижда прекалено ?! Много благодаря за отговорите предварително !
×
×
  • Create New...