Jump to content

Николай Бобанов

Members
  • Мнения

    100
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B5 2001 г.

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Николай Бобанов's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колеги, искам да попитам на А4 Б7цата всички ли огледала за обратно виждане (страничните + централното) са самозатъмняващи се (електрохроматични) или само централното ?
  2. Здравейте колеги, искам да попитам как трябва да светят халогените на А4 Б5 2001, имам предвид дали трябва да светят по слабо или трябва да се получава една стабилна светлина пред автомобила. Питам ви, защото наскоро ги рециклирах и светят по слабо от преди да се рециклират,което за мене е абсурдно и според мен има нещо гнило в цялата тази работа, така ли трябва да светят или определено са отбили номера. Ще се радвам ако някой сподели мнение и даде снимки за да коментираме. За съжаление нямам снимки как светят, но нищо пратете вашите за да обсъдиме.
  3. Попринцип машинката се регулира като се върти наляво и надясно, аз моята така съм я регулирал, че само малко да чукна спирачката и светват стоповете. Според мен така е по-добре, защото преди колата започваше да спира, а стоповете не светваха, чак когато натискам по-силно тогава светваше и за това исках да я регулирам.
  4. Аха, ясно значи да разбирам, че лупата си е за обикновени фарове?
  5. Здравейте, въпросът ми е информативен, заводският ксенон на А4 Б5 само на късите ли е или е биксенон или има и двата варианта?
  6. Фара е с лупа, под обикновен фар имам предвид, фар с лупа и халогенна крушка. Всъщност ако някой има снимка на оригинално светещи ксенон на стената на А4 Б5 с лупите ще е от полза.
  7. Здравейте, искам да попитам възможно ли е да се промени светлинния сноп за късите светлини за А4 Б5 с лупите 2001. Преди време четох че има малка разлика във светлинните снопове за ксенон и за обикновени фарове, това вярно ли е или са измишльотини?. Попринцип знам че на фаровете с лупи е стъпаловиден сноп ако можа така да се изразя. И ако е възможно как става това?
  8. Здравейте колеги, първо се извинявам ако темата не е за тук просто не знаех къде да я сложа, та мисля да започна нов бизнес да рециклирам фарове, ако някой бъде така добър да сподели какво оборудване трябва да закупя и колко пари струва, от къде мога да получа повече информация за всичко което трябва да знам дали ще ми е необходимо разрешително за извършване на търговска дейност и т.н. Питам тук понеже не знам към кого да се обърна, моля без обидни коментари и всякакви нападки, който има желани нека сподели, който не просто да подмине поста. Ще съм ви много благодарен ако споделите опит. Лек ден от мен и успех в бизнеса, който практикувате!
  9. Ясно, разбирам, вече знам че 5000 К свети неутрално бяло. Благодаря на всички за отговорите.
  10. Сложих вече ксенон, 6000К супер е според мен няма да синее свети си бяло и свети доста силно според мене.
  11. @KambOK Да, точно така фаровете са фейсовит с лупите, иначе благодаря на всички за коментарите. Колата вече е с ксенон.
  12. Не имам обикновени фарове и искам да сложа афтърмаркет ксенон
  13. @ivailo_slavov Ясно колега, благодаря за отговора, така е всеки си има вкус, а визуално като се погледне колата има ли лек син нюанс, също така на пътя има ли този мнооооого лек син нюанс или не.
  14. Интерсуваме ксенон система тип АС 55 вата 5000К дали има син отенък макар и мнооого лек както на пътя така и когато погледнеш колата визуално? Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...