Jump to content

MuTaKo

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A4 B6

Персонална информация

  • Локация
    РУСЕ

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

MuTaKo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Така, след мерене, гледане и най вече умуване се оказа че самата навигация не е в ред. По кабели, сигнали, напрежение всичко е ок, но на клемата Ub+, подкарва и подсветката на копчетата макар че има отделен сигнал затова, но не реагира. Вариантите се няколко, да я нося някъде по сервизи, да пусна захранване от S kont., но при всяко вадене на ключа ще трябва да вкарвам код. В тоя ред на мисли, има ли вариант този код да се махне?
  2. Колеги, дайте съвет. Открих че кабелите на буксата не съвпадат със схемата на захранване на самата навигация. Ако колата не е била със RNS-D, ами е слагана допълнително, има ли разлика във захранването (т.е. в местата на самите кабели в буксата). Ако е така има ли преходници или как да пренаредя кабелите в самата букса.
  3. Първо и аз така си помислих, но в сайта от който свалих снимката, казват че е за подсветката на бутоните.
  4. Здравейте, колеги. Бутоните на навигацията продължават да светят след като е изваден ключа и е заключена колата. Преди седмица си слагах модул за дневни светлини, майстора го забеляза това и предположи че е от таралежа който е на контактният ключ, вчера го смених с нов но проблема остана. Някой сблъсквал ли се е с този проблем и къде може да е повредата. Смяната на таралежа си я направих сам, тъй като цената от 100 лв, ми се стори много, пък и щеше да е излишна. В един руски сайт горе-долу разбрах какво означават символите и буквите на захранващата букса, но не успях да намеря откъде точно идват и кое трябва да командва захранването. С мултицета мерих два от пиновете единият е с обозначение UB+ което би трябвало да е захранването на самата навигация, а другата е с картинка "слънце", което от руския сайт разбрах че е за осветяване на бутоните. И при двете показва постоянно 12.00 волта напрежение независимо дали колата е заключена или не. Ще съм благодарен за съвети и мнения.
×
×
  • Create New...