Jump to content

Denton

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    B8 1.8TFSI Quattro

Персонална информация

  • Локация
    София

Denton's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Denton

    2.0 TDI Твърд волан

    Много чудно, аз съм с отлични впечатления точно от лекотата на волана и при движение, и на място при маневри. Да не би както казва @congo да има някакъв проблем? Скоро давах колата на приятел да си свърши работа и първото, което ми каза като ми я връщаше беше - воланът ти е много лек. Той е с B7.
  2. Denton

    2.0 TDI Твърд волан

    Моят волан е изключително лек, не се усеща, когато го въртя. С 1N3 - Servotronic съм.
  3. Здравейте, ще използвам тази тема, за да не отварям нова, а и питането ми е свързано. Проблемът ми е следния - когато свържа телефона с хендсфрито на Audi MMI 2402, при входящи повиквания не чувам отсрещната страна и съответно мен не ме чуват, а разговорът се отчита като провеждащ се. Когато аз набирам телефонен номер няма никакви драми и разговорите се осъществяват нормално с идеален звук и за двете страни. Мисля, че версията е Audi MMI 3G Basic с навигация. Автомобилът е B8 1.8T Quattro 2010. Телефонът е някаква най-елементарна Нокия. В настройките ли трябва да се направи нещо или проблемът е хардуерен?
  4. Засега се оказа една крива гума, джантите са тип-топ. Ако проблемът с вибрациите се реши със замяната й, ще пиша. buzzi, мерси за предположенията, непременно ще закарам да погледнат и лагера и леглото на карето.
  5. Ще отида да го погледнат това вътрешно каре, но съм по-склонен да мисля, че е от криви гуми или джанти. След втория баланс на гумите ситуацията коренно се промени, но пак останаха някакви вибрации, които ме дразнят. Така и така съм захванал тази след иска ми се да приключа с нея, за да знам че, ако проблемът се запази не е от гумите или джантите и да го търся другаде.
  6. Здравейте, при мен има същите симптоми - вибрации след 120 км/ч. Моля, препоръчайте място, където да диагностицират причината. Ходовата част е здрава. Дисковете са ок. Досега на две места ми казват ту криви джанти, ту криви гуми и не знам кое от двете е. С поставянето на нови гуми се получиха зверски жибрации при 115-120 км/ч., с последващ допълнителен баланс и разместване на гумите, вибрациите намаляха чувствително и се преместиха в диапазона 125-140 км/ч. Тук във форума четох, че препоръчвате София Ауто или Диана-Симеоново, къде е по-добре да отида? В София Ауто изправят ли джанти, ако се окажат те причината? Колата ми е Audi A4 B8 1.8TFSI Quattro 2010. С оригиналните алуминиеви джанти е 7,5j x 16, гумите са Goodyear 205/60/16. Dot 38/17 Предварително благодаря.
×
×
  • Create New...