Jump to content

Al Bondi

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a6 c5 quattro

Al Bondi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Малко тъп въпрос, ама като дадеш контакт колко волта ти показва на таблото?
  2. Мани го тоя(норвежец ли е, къв е). Сигурно е тия дето маняците, бате, дето са без катализатори, егр-и, с чивпове, и си купуват само части от моргите, шот, разбираш ли, на далавера е, бате! Иначе аудето мноо върви, мачкам го отсекъде, па после като си ебе майката, следващият да му мисли. Бахти смешника. 99% кара 1.8 турбоспортултрамегавървеж
  3. Това със задържането на дистанционното не работи ако някоя врата е отворена, поне при мен.
  4. Понеже си изпрах първият ключ и го отворих да съхне след това не искаше да отключва. Четох некви схеми за обучени, че отключваш с вторият ключ, даваш на контакт с него, после излизаш от колата и заключваш ръчно с първия, задържаш отключване, после не знам си кво, а аз просто го вкарах в ключалката на вратата и той си се обучи и заработи отново преди това май само отключих с дистанционното на вторият, не помня вече
  5. Al Bondi

    Проблем tv tuner

    Благодаря. Днес ми направи впечатление, че перката на тунера не върти, така че явно захранването му е заминало. Иначе ток си идва до него и ваички кабели са ОК. Свалил съм го и ще го нося на ремонт, ако въобще подлежи на такъв.
  6. Al Bondi

    Проблем tv tuner

    Здравейте! Имам следният проблем. При закачане на фабричният тв тунер (версия B), когато превключа от навигацията(rns-d) на ТВ ми излиза черен екран и никой от бутоните не работи! Някой има ли идея на какво се дължи проблемът(неработещ тунер, проблем в кабелите и т.н.) и има ли решение? Знам че е аналогов и не хваща ТВ, но искам да закача външно устройство към него. Благодаря Ви предварително!
  7. Колега, за какви пари го взе и дали имат още? Благодаря
  8. На мен от снимката ми се струва, че това огледало е заминало
  9. До колкото ми е известно, о-пръстените се разсъхват и съответно може да ти изтече фреона.
  10. Кво го пипате тоя ECON, не мога да ви разбера... Карайте си без да е пуснат(да не свети ECON) и не се занимавайте с глупости. Какво пестите толко? Гориво? Мощност??? Колата и кутията(за типтроник говоря) са достатъчно интелигентни и при изпреварване с кикдаун и продължително задържане на педала в това състояние(мисля че беше нещо от порядъка над 2-3 секунди), автоматично изключват компресоран на климатика за да осигури повече мощност и го включват обратно когато отпуснете педала. Аз не виждам никъв смисъл в тоя бутон.
  11. Би трябвало да е като с нова кола: да не се ръчка първите 1000-2000 км. Поне аз така бих постъпил.
×
×
  • Create New...