Jump to content

Koko Delchev

Members
  • Мнения

    56
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80

Контакти

  • ICQ
    340397043

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София/Хасково

Koko Delchev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Между бензиностанцията и бизнес центъра на слатина на ул. Боян магесник има един сервиз с два гаража. Не знам дали има табела с име. За една скоба на тръбите отдолу(за отвеждане на изгорелите газове) със затягане на две гайки - 17лв. Вярно, работата беше в канал, ама не мисля че за 10-15 мин работа с две гайки цената е подходяща. Даже майстора се върна отдолу та ми изкриви старата скоба, която беше само одраскана за да каже че не става. Не ме е яд много ама ако ми бяха казали цената преди това щях сам да легна до някой бордюр.
  2. Колата е добра. Аз имам Б3 и съм доволен. Постоянно я човъркам (Стара кола и млада жена трябва да се барат) и разхода ми е 8-18/100 зима/лято върви/не върви (с карбуратор съм). По отношение на разхода не съм еталон. Приятел има 2.0 инжекция и кара на 8 градско. Дали ще се занимаваш зависи от състоянието. Иначе са със здрави предници- за 2 години съм сменил само един чарк за 10лв. по окачването. Като проблеми може да се разгледаш из форума какво е по-често: таблото се прецаква по някое време, вакум мотора на централното, реле за прозорци, ако колата е над 20г и т.н. Много е относително, но поддръжката е малка като цяло. Ааа и не гният. Братовчеда махна опела и си взе ауди...
  3. Същия проблем при мен. И двете дистонационни не работят а индикацията им свети. Свалих акумулатора да го заредя и пак ще пробвам. Ако пак не работи откачам алармата и на алармаджия. Кажете някой който работи добре ( и бързо и евтино разбира се ) Прегледай бушоните и релетата. Друго не се сещам.
  4. Е такова от метро и аз си взех, ама бръжди и получава смущения от време на време. Има 1Гб вградена памет ама записва много бавно на нея, т.е. усб-то му е 1 или 1.1. Аз го взех че ми омръзна да пиша дискове и те вземат се надраскат.
  5. Чисто прясна снимка от тая вечер. Не съм тунинговал нищо, само я карам.
  6. Колега, виж четките на двигателя. Като се навреш под джапката трябва да го видиш. Моя ми правеше проблеми миналата зима и като тупнех таблото над джапката тръгваше. По-късно като го свалих четките бяха станали като букви Ш набутани една в друга и не контактуваха добре. Сложих нови и тръгна...
  7. Koko Delchev

    куатро

    На брат ми куатрото като работи щракат релета за вкл./изкл./блокаж на колелата. Беше на сняг, но това не знам дали е критерии за работа на куатро. Чувал съм, че на някои коли тези релета не работят. Намират се под задната седалка ако не са ме излъгали.
  8. Ей тоя на схемите дето е означен дросел, управляем дросел или LPG разпределител Само че линка не се заержда... че е от другия форум на Ауди. Много тъпо. Колега пиши ми на ЛС мейла си да ти го пратя.
  9. Купи си ключ с рамо дето мери силата. Нютон метри ли не знам как се казват, но изглеждат така: http://en.wikipedia.org/wiki/Torque_wrench В практикер сигурно ги има макар и за еднократна потреба.
  10. Koko Delchev

    Колеги ПРОБЛЕМ!!!

    Ако пратиш снимки цена няма да имаш. Още като ги видя и отивам да разглабям моята, нищо че се застуди. Много често ми се случва като сваля стъклото да не мога да го вдигна. Нещо не работи, а пончкога се оправя като изключа и после дам контакт и след известно време се активира. И аз ръчках релетата при бушоните, но проблема си остана.
  11. Вчера ми разправяха за такъв механизъм. Наричал се центробежен съединител. Хубава работа, от Павликени... А моя колан също не се прибира и си го бутам
  12. Днес ми се случи следния проблем. Карам си аз и ми свършва газта, при което минавам на бензин и след 1 км започва да мирише на гориво, като колата изгасна един път. После се нормализира след още около 1-2 км и спря да мирише. Да не би центровката да не ми е наред и да бута повече бензин в карбуратора, че наскоро ми я направиха и съм много доволен. Пали от раз и набира като "айроплан" на газ. На бензин веднъж я карах и нямаше проблеми. Само днес...
  13. Ей в тоя файл има някаква схема. Може да ти свърши работа. xplod.pdf
×
×
  • Create New...