Jump to content

VIS_89

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    BMW e46

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

VIS_89's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Много интересна тема се заформи, явно не ви е било скучно през годините във форума Някой би ли препоръчал човек (с някакви все пак морални ценности), който внася автомобили от Германия ?
  2. Благодаря ви за предложението. Изглежда добре, наистина си струва да се види на място с какво разполага. Наистина при 40к кола изобщо не е лошо да имаш дори и 6 месеца гаранция. За такава сума съм доста притеснен да отида и да взема нещо от автокъща. Както Петков каза, може да удариш три в едно и да трябва да пиеш една студена вода А ако се вземе кола от автокъща и се откара в Порше, те гаранция няма да ти дадат, но достстъчно ли е като проверка за една кола в какво състояние е ? Все повече се замислям за такава сума дали не си струва нова, но доста по-нисък клас, било то и друга марка.
  3. То ако при тях няма гаранция за колиметража и да са направили диагностика на автомобила така, че като я вземеш от тях да не удариш първоначално на солени ремонти, то къде тогава може да имаш по-голяма сигурност ?
  4. Не знам дали е добре да обърна темата на друга, но бих се радвал на съвети подобна кола като разход средно годишно с обслужване и нормални ремонти до какви пари може да излезе, да знам, дали мога да си я позволя ? По-добре ли ще е ако си взема от Das Wel Auto, например: - http://www.dasweltauto.bg/audi-a5-sportback-30-tdi-8759/ - http://www.dasweltauto.bg/audi-a5-sportback-30tdi-quattro-s-line-8171/ Не успях да намеря точно тема за този мотор на А5.
  5. Убихте всичко детско в мен Щом се продава още от 2017, ясна е работата. Дори няма смисъл да я карам на преглед в официален сервиз явно. Ще се насоча към нещо друго.
  6. Здравейте, първи пост ми е във форума и се извинявам, ако е в грешен раздел. Търся мнение за конкретна кола/модел и ме интересува мнението на хората, карали или ремонтирали такива. Като цало си търся нова кола и съм се спрял на А5/S5 модела. Не търся супер спортна бегачка, да се има предвид. 150-220 коня мился, че са напълно достатъчни за да се насладя на вървежа. На година се минават до 17000км макс, но с нова кола не се знае, може и да се прескочат Ето и една актуална обява: https://m.mobile.bg/details/11532334195418251 Тъй като не съм чак толкова на Ти с колите, общи познания покрай не малкото ремонти на старите, този модел дали е 2.0 TFSI според вас и дали е засегнат от проблема с маслото ? Колата ми изглежда доста добре гледана, но ще се радвам да чуя мнение дали цената е нормална и дали има някакви големи фабрични проблеми, за които да се оглеждам дали са изчистени генерално. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...