Jump to content

games

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    колело

games's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не става въпрос за фара, а за халогенът, долу в решетките.До колкото знам са цифра тези халогени, все пак говорим за Cupra броня.
  2. Здравейте! Пиша ви относно възстановяване на халоген и въобще възможно ли е.Халогенът е от Сеат Леон Купра Р ( 1м, 2004г. ), като самият халоген е счупен през средата на 2.Въпросът ми е, възможно ли е това стъкло да се възстанови и ако не - може ли да се поръча или изработи ново стъкло? Поздрави! (извинявам се, ако не е за тук темата )
  3. Здравейте, имам проблем с твърд волан и след множество процедури, той си е все същия.Колата е Сеат Леон 1М 1.9 TDI 110hp (ASV двигателя) 2004г.Публикувах го тук, защото доколкото знам А3 и Леон са идентични(ако нарушавам някое правило, моля да се изтрие темата ).След обикаляне по доста сервизи резултата беше -> сменена хидравлична рейка, сменена хидравлична помпа, сменено хидравлично масло, сменени тампони, шарнири, карета и т.н., но колата все още е с твърд волан.Предположихме че може да е от хидравличната помпа.Свалихме от работещ Леон, на който волана се въртеше с лекота.Сложихме я, но уви, резултата е същият - твърд волан.Искам да попитам някой сблъсквал ли се е с подобен проблем.Все си мисля, че може да има някой "забил" кормилен накрайник, който да затруднява това въртене, но не мога да бъда сигурен.Благодаря предварително :beer
×
×
  • Create New...