Jump to content

allex

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 8p 2004

Персонална информация

  • Локация
    Austria Braunau

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

allex's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Живея в Австрия и приятел с Honda CRV с пълен резервоар тук минава 1100км а като се прибере в България със пълен резервоар българска нафта минава 900-930км, защо ли?
  2. Малко е тъпо но при мен за 2г. 3 се случва, при проблем хванете педала на съединителя и го дръпнете с ръка рязко нагоре. Има някакъв пластмасов корпус на оста на педала и като е амортизиран не връща педала до край горе
  3. allex

    Щета при маневра

    Евала, още има достойни хора в тая държава.
  4. Направи една бърза проверка за състоянието на бушон N8 в моторния отсег 10 ампера е бушона. Пффф... Може и да не е N8 при бензиновия двигател, нека светилата в областта да помогнат кой е предпазителя за дросела.
  5. С цел да помогна ще се изкажа и аз по темата. Миналата година климатика работеше перфектно и след 2 месеца се появи едно свирене на ниски обороти ( 950 ) и само на място или на светофар-след 20 дни скъса шайбата. Смяна на шайбата с нова и смяна на всички ролки по веригата на пистовия ремък-пак свири на място, след 4--5 дни скъса и тази шайба (на компресора) последва цялостна смяна с нов компресор - пак свири ремъка... И отново шах и... мат. Накрая се оказа омекнала пружина на обтяжната ролка, след последвалата смяна на обтегача всичко заспа и двигателя промени звук - колата все едно сега е излязла от автосалона, климатика работи безпроблемно, ремъка върти мазно и звука се промени и стабилизира. Надявам се да съм бил полезен.
  6. Смених моторчето на задната чистачка и всичко се оправи, от затварянето със замах на старото пластмасата на ротора се беше извадила около 7-8мм и реших да не си играя а направо да го сменя с ново и проблема с чистачката,светлините на централното и лампата за отворен багажник е отстранен, благодаря на включилите се.
  7. Изобщо не става дума за тия 4лв. Живея в Австрия и това беше първото място където я потърсих и я намерих веднага без да знам че е чешка а до audi не съм и ходил защото там ще е страшно а си забравих хапчетата за сърце в Бг.
  8. Евтино,евтино ... 62€ от Amazon...Колко ли би следвало да струва оригинална...? Благодаря за изчерпателния отговор все пак, отново ще хвърчат кори май...
  9. Ок, от прочетеното в темата се разбира че навсякъде при проблем е бравата на задната врата, май месец тази година пак имах проблем и смених въпросната оригинална брава със чешка за ауди. Питането ми е възможно ли е последната да се развали само след 7 месеца експлоатация и ако е заминала защо като затворя по силно вратата на багажника всичко е наред, задавам си въпроса дали не е някой куплонг, букса или прекъснат кабел.....
  10. Пиши тук, би било добре да се просветлим всички. Проблема със задната врата май е масов... Или поне аз знам за още два + моя. Свети лампата на таблото- не работи задната чистачка и при заключване на колата не присветкват светлините, като затвориш задната врата със сила изгасва лампата на таблото и си работи задната чистачка и светлините при заключване.
  11. allex

    Проблем с чека

    Златен си, определено ми помогна- проблем с бушон F8
  12. allex

    Проблем с чека

    Честно казано НЕ
  13. allex

    Проблем с чека

    Наистина ли няма капацитет във целия форум да ме ориентира в обстановката ?
  14. allex

    Проблем с чека

    Здравейте, преди време ми светна чека и компютъра показа грешка 19558-липсва информация за вихровите клапи, закарах колата в сервиз и се оказа че ЕГР-а и дроселовата клапа са с един пръст гняс. Всичко беше почистено от човек който наистина си разбира от работата но отново светна чека, отново свали клапата и се установи че има 2 оронени зъбчета при което поръчахме нова дроселова клапа но след монтажа на същата отново свети чека и изписва грешка-19558... Някой вещ със свежи идеи ???
×
×
  • Create New...