Jump to content

svetoslav.yo

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a4 b9

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

svetoslav.yo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за отговора. Това сигурно ли е, защото не виждам иначе причина на един и същи, купен от европа, стоп да пише двата варианта на захранване на синия кабел 6w/10w. Ще си направя експеримент да ги захраня с различни ватове, да видя дали ще светнат различно, но това ще се случи като свалят счупените.
  2. Здравейте колеги, Някой знае ли как при Б9 се минава в режим неутрален на автоматика без да имаш акумулатор? Лоста е изцяло електрически и винаги се връща в същата позиция без значение на какво си. Въпроса е колата да се свали безпроблемно от пътна помощ, без да счупим нещо.
  3. Здравейте, Очаквам американско А4 Б9. Въпроса ми е дали и как се програмира цвета на мигачите, защото американския обикновено не е жълт /amber/ с какъвто се минава техно теста? Имам два европейски лед стопа и видях отзад на легендата, че за европа и америка синия кабел е на различни ватове, по спомен за едното 6w за другото 10w. Ако някой има конкретна информация ще съм много благодарен.
×
×
  • Create New...