Jump to content

VNAUTOEOOD

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    АУДИ 80 B3 QUATTRO

Персонална информация

  • Локация
    КНЕЖА

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

VNAUTOEOOD's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. VNAUTOEOOD

    Дисплея не работи

    Здравейте колеги имам ауди Q7 2008 година.Днес както го изкарвах дисплея на навигацията беше изкарал само черти.Последно си работеше,но последния месец колата седи навън явно от слънце или от годините си е заминал.Всичко си работи музиката си свири просто дисплея не работи.Въпроса ми е намерих си в интернет втора употреба просто се чудя имали варианти на дисплея може ли да не стане ?
  2. След дълго мислене реших да се разделя с една от колите ми.Колата е в много добро състояние,много неща са сменени във времето.Само през тази година са сменени 4 амортисьора с тампоните на макферсона,4 диска с накладките и сменена спирачна течност.Преди няма и 5000км е сменен съединитела с комплект на Лук.Цялата предница е сменена шарнири,накраиници биалетки и тампони на носачите.Климатика работи перфектно.Двойното предаване заедно със блокажа работят без грешка.Колата работи както на газ така и на бензин.Колата е със платено всичко по нея-винетка,застраховка и преглед и е със задължително прехвърляне. Както всяка стара кола си има и забележки основно външни,но нищо сериозно.Предната лайсна под фаровете я имам нова само трябва да се боядиса.Едното ел.стъкло не работи.Друго сериозно за правене по колата не се сещам.Цената е 3200лв като за колеги от форума се коментира.Тел-0888702762
  3. Така е колега прав си напълно,никой няма да отцени вложеното във колата и това,че са наливани пари в една кола си е за наша сметка.Просто общо имам с тази 6 коли и все по-рядко се кара стои на улицата а така няма как да я съхраня в добро състояние още няколко години.Изобщо не съм на зор да я продам,но ако се появи някои фен на марката,който търси приличен стар и здрав автомобил ще му я дам и за по-малко пари стига да я гледа както е гледана досега.Благодаря за мнението на всички колеги темата може да бъде затворена мисля,че доста колеги изказаха мнение и добих представа.
  4. Напълно съм съгласен със всичко което си написал колега.Аз не съм тръгнал да я продавам просто се допитах до колеги,които ценят тези коли,но явно не всеки мисли за старите коли като мен.Колата я взех с цел да си върша работа в града и за зимните месеци,не са ми проблем парите имам още 5 коли,но аудито го взех понеже винаги ми е харесвало като модел и заради 4х4.Колата беше от 7 години на приятел,който си закупи по-нов автомобил и ми я продаде,за километрите нямам представа дали са реални немога да споря затова нямам никакви доказателства нито от него нито преди да я вземе той.Искам нещо малко по-високо за зимата затова се зачудих дали да я продавам.
  5. Колеги аз не я продавам просто се допитвам до хора,които са фенове на марката и разбират от тези коли,защото повечето хора не разбират и като видят стара кола значи струва 500-1000 лева.Имах предвид,че колата е запазена и това че е 4х4 не е без значение и до колегата,който казваше че е несериозно за климатика,колега за мен е много важно един автомобил да има климатик било то и стар.На тази кола е ревизиран климатика преди началото на лятото и изкарваше 4.8 градуса от духалките и мога да гарантирам,че климатика работи перфектно.
  6. Не мисля че е реална тази цена колега колата е гледана 4х4 е и няма много бройки от тях климатика работи.Като гледам в мобиле има няколко обяви само и то са б4 повечето има 1 която няма общо с тази като състояние и е на 3000лв и тя няма климатик
  7. Здравейте колеги от известно време имам един много хубав и поддържан автомобил с който още не съм сигурен че искам да се разделя.Много пари са наляти в колата за последната година са сменени-съединител комплект,4 амортисьора,4 диска с накладките цялата предница.Обслужена е преди 1000км масло,антифриз всички филтри заедно с този на купето.Колата си има някой забележки отвън нормални за годините, но са много дребни.Вътре е в почти перфектно състояние пазена е доста.Колата е с климатик работещ 4ел стъкла ел.огледала,abs.Колата е 2.0 115 коня с газ аад мотор двойното и блокажа работят перфектно.Като забележки едното ел.стъкло е счупен водача друго не се сещам по сериозно.Въпроса ми е че ми се иска нещо по височко и се чудя като парички какво мога да му търся.Колата е 1991г.
×
×
  • Create New...