Jump to content

kaleksi

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    2001 Allroad 2.5tdi

kaleksi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Търся джанта от сгъваема патерица която за Allroad C5 6.5J X 16H2 ET16 - 5x112 Принципно ми трябва само джантата. Имам няколко от тези сгъваемите гуми, ако на някой му вършат работа ги подарявам. 0898377299 - Константин
  2. kaleksi

    Гнп смяна

    Здравей, тоя пич обяснява подробно как могат да се заменят тия помпи при 2.5ТДИ
  3. Много трудно или почти невъзможно е да се прецени само с уписание. Преди да сваляш пак кутия, вземи я огледах хубаво. Може да тече от уплътнение на хидро-трансформатора, или предния семеринг на кутията. Каквото и да е от тази зона, ще видиш че тече между мотора и кутията. Ако не е от там, продължаваш да търсиш. Пък де да знаеш, може да ти липсва пробката за пълнене ?!?! Също така, сигурен ли си че това дето тече е червено масло ?
  4. Темата е стара но да спомена че проблема се оказа от грешно зацепване на моторчето. Има една четка която казва на мотора коя му е нулевата позиция, и при разглабянето съм го разцентрирал.
  5. Здравей, аз имам подобен проблем. Пявява се нискочистотна вибрация като бас от суб-уфер между и се пявява при 70-80км/ч . При по-висока скорост изчезва. При теб фланеца и на 2-те плуоски ли имаше луфт ?
  6. Hallo, grüß Gott ! Скоро аз също правих инжектори на 2.5tdi. В BOSCH офицялно не поддържат вече тези дюзи , но все още има aftermarket части и сервизи които ги рециклират. Моите дюзи ги ремонтирах в "дизел сервиз софия" https://sofia-diesel-center.com . По 170 лв. на дюза беше цената за смяна на разпръсквачи почистване и тест. Не рекламирам въпросния сервиз, но аз го ползвах и за сега са ОК дюзите.
  7. Преди смяната тресеше ли ? Усещаш ли го във волана или само като звук от съб-уфер ?
  8. Чувал съм че може от горивния филтър да вкарва въздух. Ако всичко друго си сменил, провай тия пласмасовите щуцери да смениш дето се клипват във фитъра + самия филтър да смениш
  9. Мерси, ще си търся или цяла седалка или само чувала и ще режа дупка в седалката
  10. Здравейте, търся информация от хората от този форум виждали ли са багажник за ски със чувал за C5-ца? Има ли го това като опция в Европа ? Някой монтирал ли е такова афтърмаркет ? Еднкави ли са частите от А4 ? Искам да си сложа таква дупка в седалката, защото съм 2м. и ските ми не се събират никъде освен ако не сваля задните седалки. Не искам ски багажник върху релсите, или е краен вариянт ако няма друго. Благодаря !
  11. Здравейте, търся сгъваемата патерица от Allroad C5 16 цола, ширина 6.5, ET 16 Може и само джантата Не си следя ПМ-мите, моля да ме търсите или по телефона или Viber Константин - 0898377299
  12. Здравейте, търся дали някой е имал подобен проблем с чистачките. Колата е А6 Ц5 allroad, но предполагам че всички Ц5ци са еднакви. Първоначално чистаките се движеха много бавно и спираха по средата на хода. Разбрах че бяха затегнали механично в шпинделчето за рамото. Извадих целия механизъм, единния шпиндел беше брутално спекъл. Направо се чудя как мотора изобщо е успявал да го завърти. Беше корозирал , изчистих го със шкурка, смазах със грес, смениг о-ринговете който бяха скъсани и си викам това му е. Обаче след като го сглобих в колата, без значение на коя позиция на лостчето, мотора прави 3 оборота и спира на произволно място. Също като дам на контакт се пускат сами, пак правят 3 оборота и спират на произволно място. Има ли начин да проверя дали проблема е от мотора или друго място ? Благорадя !
×
×
  • Create New...