Jump to content

offbeatvibe

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Все още не знам ^

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

offbeatvibe's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. То и аз бих се отказал имайки си напредвид, че ме забаля главата само като учех кодовете на моторите и кои уж трябва да са здрави и кои не ;д
  2. А за 3.2FSI мотора какво ви е мнението ? Знам, за веригите и за нормалния нагар при FSI, но нещо друго като цяло има ли ? Не ми се иска да взимам дизел с всичките забрани които налагат из цяла европа и така нататък, но ще видим.
  3. Здравейте, ако може и аз да се включа в темата. Като цяло съм пред същия избор като колегата и съм също пред покупка на S4. Става въпрос за тази кола: https://mobile.bg/11580227304474008 Като цяло горе долу знам как стоят нещата с разходите, предполагам над тази цена ми трябват едни още 5000-6000лв за регистрация и първоначалното обслужване и тн. Изключително много ме радва факта, че колата е manual. Мери на всички и съжалявам ако не е трябвало да ползвам същата тема.
  4. Купувам А3 - 4 Врати Бензин от 1.8 нагоре Дизел няма значение кой мотор. Софийска регистрация само (С, СА, СВ)
  5. Ето една забавна обява: Цък! Не знам как тази кола е на 98k и е 2000г. защото се вижда, че не е Face
  6. Здравейте, случайно някой да е виждал тази кола(A4 B6) или нещо друго ? Преди седмица беше 4350лв, а сега е 4000лв. Всяка информация ще ми е от полза. Мерси!
  7. Добре, по колко горе долу вървят що годе читави A3-ки бензин ?
  8. Реших да увелича бюджета си и попаднах на тази кола: А4 B6 изглежда добре на снимките макар, че цената и е доста ниска предполагам отново и крие нещо. Какво мислите ?
  9. Знаех ги тези неща, твърде добре изглеждаше и звучеше за да е истина, но просто реших да ви попитам.
  10. Здравейте, утре ми предстои да отида и да видя ето това A4: Audi A4 2000 1.8. Бих искал да ви попитам мнението за обявата, аз говорих с човека, каза ми някой неща: Колата била гаражна и я продавал стар човек(инвалид), имала някакви 2-3 забележки които не се виждат на снимките, когато я е извадил от гаража да я подготвя за продажба била с 3 пръста прах и тн. Продава я понеже имал нужда от пари или нещо такова и всичко като цяло звучеше много добре. Изглежда добре на снимките, но няма да откажа и друго мнение, също така пише, че е 2000 година(тоест Facelift), но не съм сигурен дали аз не съм много запознат или не е Facelift, не че личи много на снимките. Мерси!
  11. Нямам особена голяма нужда от кола, работя от нас и мога да събирам. Колата главно я взимам за кеф.
  12. 5000лв само за колата и мерси. За А3 говорите нали ?
  13. Рабрах какво Б7, след като пуснах темата. Вече ми е ясно. Как стоят нещата при A3 тогава?
×
×
  • Create New...