Jump to content

iv4o1975

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Персонална информация

  • Локация
    Ботевград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

iv4o1975's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега,не мога нито да отключа нито да заключа с дистанционното,а с металната част на ключа мога,колата се заключа и пете врати като може да действа и на прозорците почва да мига светодиода на вратата,който мисля е за имобилайзера само не ми мигат мигачите при заключване и отключване.
  2. Здравейте колеги,прочетох почти всичко от форума свързано с проблема който имам но така и не разбрах точно каде да търся причината.Колата е а4 б7 2.0тди 140к. 2006г.bpw. взех си я с неработещо дистанционно и още веднага я закарах при човек който ми обучава ключа на предната кола.След няколко минути на лаптопа майстора ми каза,че не ми работи приемника на колата и за това не може да ми обучи ключа.Въпроса ми е,този приемник комфорт модула ли е или антенния усилвател или каквото е там.Модула разбрах къде се намира но незнам този усилвател къде е,Аудито е комби.Ако може някой да ми помогне в проблема ще бъда много благодарен.И още нещо,във визитника на колата намерих пластмасова бяла карта с някакви цифри на нея,предполагам това е пина на компа,би ли ми бил от полза в случая с ключа или той е за друго нещо.
  3. Извинявай колега за закъснението,от Ботевград.
  4. Колеги,а от къде мога да си взема този диск,за да си сменя езика на тази навигация.
  5. Колеги,от скоро съм собственик на АУДИ А4 Б7 2006г. 2.0тди 140к. Доста попрочетох от форума и не открих някои да е писал по тази тема.Та въпросът ми е,може ли някои да ми каже след включване на халогенни фарове и задни светлини за мъгла,би ли трябвало на таблото да ми светнат индикиращи светлини или по принцип колата няма такива.Дори за габарити и за къси няма само за дълги.Другият въпрос ми е,има червени светлоотразители на всяка врата,трябва ли да светят или не,забравих да спомена,че е авант и на петата врата беше изгоряла крушката и като я смених светна.Благодаря ви предварително.
  6. iv4o1975

    Претриса

    Колега,мисля че това тресене е от вътрешни карета.
  7. iv4o1975

    купих си ауди

    Колеги,аз работя в автосервиз и там на компа по кода на мотора ми излиза,че маслената помпа не е с този шестостен който превърта след време.Понеже този двигател не ми е от най познатите,се надявам да е така,но ако греша найстина вече сме го купили и дано да няма проблеми.Колкото до обслужването вече си го направих,ангренаж/масло/филтри,преглед ходова част,дискове и накладки и всичко което се сетих.Колата е в добро техническо състояние.
  8. iv4o1975

    купих си ауди

    Здравейте колеги,наскоро си взех ауди а4 б7 2.0тди 140к. П.Д. с 8 клапана и ми се иска да знам групата какво мисли за този автомобил,двигателя е bpw и колата е края на 2006г. По моя инфирмация този двигател не е с този баланс шифт модул които е проблемен.
×
×
  • Create New...