Jump to content

Daniel123

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Daniel123's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Daniel123

    Багажник

    Като купих колата , екрана на MMI трепереше и нищо не можеше да се прочете. Майстора каза , че е сменил някаква част , обаче я е взел от Audi A6. Най-вероятно заради това не може да стане ?
  2. Daniel123

    Багажник

    Което и да направя на on се сменя след няколко секунди.
  3. Daniel123

    Багажник

    @m.kichukov когато го направя на on след няколко секунди се сменя на off самичко. Не знам защо е така ?
  4. Daniel123

    Багажник

    Багажника стои постоянно заключен. Отваря се само и единствено , ако натисна копчето на ключа. Пробвах да го отключа от копчетата на шофьорската врата , но само вратите се отключват и заключват. Напръсках ключалката на багажника със спрей за смазване , но пак без резултат. За заключването всичко е на off. Някакви идеи какво да правя ? Досадно е да изгасям колата , за да взема нещо от багажника. Благодаря предварително !
  5. Daniel123

    Багажник

    Здравейте имам Ауди А4 Б8 2.0TDi комби. Багажникът ми се отваря само когато натисна копчето на ключа. Когато е запалена колата е досадно да я изгасям , за да взема нещо багажника. При вас така ли е ? Когато пробвам да го отворя не става , но когато натисна ключа се отваря. Повреда ли е или така е самият модел ?
  6. Daniel123

    Странен проблем

    Хаха не Ок благодаря
  7. Daniel123

    Странен проблем

    Този проблем го прави само на границата , когато чакаме и не можем да намерим защо го прави ?
  8. Daniel123

    Странен проблем

    2.0TDi 143к.с да стартера завърта един път и спира
  9. Daniel123

    Странен проблем

    Здравейте , имам ауди а4 б8 и съм много доволен от колата , но прави някакъв странен проблем. Последният път като ходихме до Турция , на митницата имаше голяма опашка и колата вървя запалена 2 часа и сменяхме от P на D (автоматик). И решихме да я загасим , че вървеше много време и като я загасихме по-късно не искаше дя запали. Със старт-стоп система съм и като натисна ключа завърта и спира. След няколко опита показа , че има паднал акумулатор и като ни дадоха ток веднага запали. След това от MMI видях , че акумулатора се е заредил на 100%. В Турция този проблем не го направи и на митницата повече не я изгасихме (колата през цялото време си беше на 90 градуса) и като я изгасихме да ни проверяват багажника , колата пак не искаше да запли. Дадоха ни ток , но пак не стана. Изчакохме да ни купят и донесат нов акумулатор и като го сменихме запали. Този проблем го прави само на границата , закарахме я в сервиз и всичко е идеално. Не могат да намерят никакъв проблем. И преди е правила така като чакаме върти , но пали , а този път отказа. Въпроса ми е от какво може да е това ? Не мисля че проблема е в акумулатора , защото е чисто нов на 6 месеца. Благодаря за отговорите предварително.
  10. Здравейте ! Имам ауди а4 б8 и имам някакъв проблем при паленето. Сутрин като се опитвам да я запаля върти и след 30 секунди пали или по-малко. На екрана на навигацията показва само че има 30-40 процента акумулатора. Аз я карам малко , само до работа и обратно. И тази сутрин като се опитах да я запаля показа че няма батерия и не искаше да запали , а акумулатора е чисто нов. Възможно ли е на акумулатора да му пада бързо батерията , защото не се кара колата на често на дълги разстояния ?
  11. Имам ауди а4 2009г. обаче навигацията трепти и се вижда размазано и нищо не може да се прочете. Взех нов дисплей и го смених , но обаче не е от това проблема. Някой знае ли как може да се поправи и имал ли е същия проблем ?
  12. Имам ауди а4 2009г. обаче навигацията трепти и се вижда размазано и нищо не може да се прочете. Нов дисплей ли трябва да купя или има друг проблем ?
  13. За да рабереш дали скоростната кутия мултитроник е наред я покарай около 50км. да загрее до 90 градуса и тогава можеш да видиш дали има някакви проблеми с нея
×
×
  • Create New...