Jump to content

Audi B6 3.0 Multitronic

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B5 1.9 TDI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Audi B6 3.0 Multitronic's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да, благодаря отново за адекватното мнение, пробвах го вече и разлика има с и без релето, вече карам колата около 10 000 км. и май стигнах до извода че си внушавам за твърдостта на волана.
  2. Здравейте, имам проблем с хидравликата на Audi A4 B6 3.0 бензин. След каране на извънградско паркирах колата и след 2 часа някъде като я подкарах хидравликата беше страшно твърда, даже все едно нямаше никаква. След известно каране се възвърна донякъде, но от тогава не е лека както преди??? Уточнявам че рейката е сервотроник.
  3. Това не съм го видял, просто прочетох, че трябва да е стара версия, според вас каква да използвам?
  4. Здравей, имам същия проблем със смяната на езика на навигация за ауди. Записах въпросния файл с Nero Portable от 2015 на най-бавната възможна скорост на диск CD-r формат и с DVD-r пробвах, но не го чете, изписва на италиански, че файлът е погрешен. Какъв може да е проблемът?
  5. Само с оригинален ли мислите, че ще тръгне, защото във въпросния чат след като колегата дал линка за картите, другият му е отговорил мерси колега получи се?
  6. Да, това общо взето ми стана ясно, че навигацията не може да се използва. Просто исках да кача диск с карти за западна европа и така да сменя езика на навигацията на английски. Така разбрах от форума, че ще се получи смяната на езика чрез диск с навигация, даже един колега беше оставил следния линк: https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3101439. Записвам файла на CD с Неро записвачка и не го чете. Изписва CD sbagliato, което в превод от италиански означава погрешен диск. Помощ?
  7. Здравейте, питането ми е такова: Чете ли Audi Navigation plus RNS-D аудио дискове? Имам и чейнджър, той чете даден диск с аудио файлове, но самата навигацията - НЕ. Смисъл като поставя същия диск в самата навигация - тя не го чете?
  8. Здравейте, искам да поставя ВИСОК КЛАС (внушил съм си че искам да е ЛОВАТО) газов инжекцион на Ауди А4 Б6 3.0 мултитроник/ Audi A4 B6 3.0 Multitronic. Може ли някой да даде МНЕНИЕ ОТ ОПИТ къде в София или Пловдив може да се постави такъв грамотно и на г/д разумна цена? Моля ако някой има такава кола и го e пробвал да сподели мнение, ще съм много благодарен. Моля споделете мнение за марка инжекцион, която добре би паснала (типът мотор е ASN). Благодаря!
  9. Благодаря отново, в Кюстендил съм по принцип, но през делнични дни работя в София.
  10. Ами възможно е да е това което казвате, защото аз не съм карал такъв тип кола - V6 и мултитроник, все 4 цилиндрови съм карал. Ами как да го опиша, някак след определени обороти се развърта, изведнъж двигателя така да се каже почва да реве с едно такова характерно “бууууууу”. И много зависи как й подаваш газ. Ако подадеш газ по-плавно с постепенно натискане на педала поема по-добре, ако го натиснеш рязко с голям ход, така да се каже да й дадеш мръсна газ - двигателя реагира обратно на очакванията - още по-мудно, секва се. Иначе дори с мазно каране се усеща че колата има сила, неусетно развива скорост, като погледнеш километража. Меродавно ли е да се пусне хронометъра на права отсечка от 0-100 км/ч, защото й дават 6,9 секунди, дали ще покрие г/д този резултат?
  11. Здравйте, може ли да попитам ище нещо? Колата има няккво замисляне в малките обороти. Сякаш не реагира на подаването на газ, иначе не показва грешки на диагностика. Какво може да е?
  12. Получи се!!! Евала за адеквтната и своевременна намеса (отговор)! Много ви благодаря, жив и здрав да сте!
  13. Ами добре, благодаря ви наистина за отговора, ще пробвам и ще пиша какъв е бил резултатът!
×
×
  • Create New...