Jump to content

DieselFan

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    1.9 Tdi 110+

Персонална информация

  • Локация
    BULGARIA

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

DieselFan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Карам 110 коня с чип. Без катализатор е, на негов място е с ф55. Доволен съм, но иска да се чува звъка от турбото. Мисля че е от променливата геометрия. Решил съм да сложа тръба ф60 или ф63.5 да сложа вместо крайното гърне обаче дали ще пречи на турбото? Защото бяха ми казали че нещо трябвало да спира накрая примерно крайното гърне. Колата се кара абсолютно всеки ден по 80км извънградско, но се кара нормално и не се мъчи колата. Целта ми е да го имам тоз звук от турбото при потегляне. Пречи ли на турбото, колеги и каква тръба би била по добре?
  2. Да мисля че беше EEPROM веднъж като се запише до колкото знам не може да се презапише или става по много спецефичен начин, който реално аз не мога като клиент да го направя чрез софтуер или OBD букса, поне така мисля.
  3. Точно за това пиша тук. Чипът е EPROM веднъж като се запише не може да се променя предполагам ии стойностиите няма как да се променят, така че търся проблема другаде може ли нещо друго да даде проблем илии при чиистене на грешки с VCDS да съм прецакал нещо?
  4. Не, колега. Не вярвам да съм й свикнал на колата. Просто друго си вървии пак казвам не е като да не е чипосано, но една идея по-бавно върви сравнявайки го отначало как въвеше
  5. Здравей! Благодаря за отговора! Как да го направя този лог (извинявай) с VCDS ли се прави или?
  6. Здравейте! Преди 5 месеца си чипосах колата, фабрично е 110 коня a3 8l 00. След чипа стана 145коня без катализатор е на негово място има 55мм тръба и е със стоково крайно гърне. В първите две седмици вървеше доста имаше осезаема разлика все едно съм в друга кола когато и дам газ винаги вървеше... След тези 2 седмици колата сякаш спря да върви толкова много, не прилича на стокова 110ка но не върви като тези първи 2 седмици.. От какво може да е колеги, обслужена е от до. Не се кара до ламарината, но в седмицата веднъж реша да я настъпя и така. П. П маперът е доказан и е един от най-добрите в България. П.п 2 пак да кажа, че върви добре сега отново, но не е като първите дни..
×
×
  • Create New...