Jump to content

Capitana

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A8 D3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Capitana's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Оказа се стартер! Благодаря за отговорите!
  2. Здравейте колеги! Проблема е че колата не иска да запали светва таблото помпата се включва всичко тръгва но стартера не върти, минава известно време пробвам и всичко е ок. Имате ли идея от какво може да е това?
  3. Capitana

    Audi A8 D3 помощ нов съм.

    1. Явно да някой се е опитал, но не е оспял. Ще ги прегледам, а препоръка кой може да ми го оправи да функционира? А чейнджъра май не работи слагам аудио диск и и гасне. 2. Това обучени как се орави с какви стъпки? А може и препоръка за някой който да го направи. 3. Добре това с моторчето не звучи толкова добре но важното е че има диагноза. 4. В понеделник имам час в сервиза за смяна на консумативи и ще прегледат и окачването.
  4. Здравейте! Напълно нов съм във форума и като собственик на модел на марката. От няколко дни се сдобих с това ауди. Имам няколко въпроса тъй като не мога да се оправя и да схвана какво трябва да се прави. 1. В жабката имам СД ченджър и свети (казвам свети защото още не съм успял да подкарам диск). На дисплея ми изписва постояно, като натисна медия, че инициализира устройството но кое?. Имам изваден USB порт, но като сложа флашка или дори само кабел нищо не се случва(даже и не зарежда телвфона). Има изваден AUX кабел за старите айфони там също го пробвах (изкопах такъв телефон) и нищо не се случва музиката на телефона спира все едно прехвърля сигнала и се зарежда но звук няма. До тях имам два чонча с копче тях и представа си нямам за какво са (приличат ми на тези за видио и аудио). 2. Парното ми се струва много слабо. Даже от шофьорската страна към вратата не духа изобщо а в средата е хладно. Доколкото прочетох из форума трябва да се промие системата, или някакви клапи да се проверят. 3. На багажника бутоните за автоматично отваряне и затваряне работят но с малко помощ от ръката. Амотисьорчета или механизъм? 4. Чува се едно леко прискърцване през неравност и до колкото прочетох това е от стабилизиращата щанга. Ще иамам още въпроси, но за сега само за това се сещам по - фрапантно. Всякакъв съвет и препоръка ще е полезна! Благодаря Ви предварително за съветите, отговорите и препоръките!
×
×
  • Create New...