Jump to content

bullz97

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a3 sportback

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

bullz97's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Извинявам се за неуточнението. Исках да кажа субууфера.
  2. Добър вечер колеги. Търсих навсякъде, питах чичко гугъл, но не намерих отговор как да смъкна кората на задните говорители(или на багажника както се води там), които са за смяна. Някой ако може да ми обясни или да покаже клип, или схема по която да се ориентирам ще му бъда много благодарен. Колата е а3 Sportback 2006 (5 врати). Лека вечер на всички.
  3. Засега мисля само задните да сменя, другите са си наред, но за напред ще измисля нещо и за тях. Мерси за отговора все пак.
  4. Добър вечер колеги. Нов съм в групата и имам един въпрос, който за някои може да е смешен, за което се извинявам. Въпроса ми е мога ли да си сменя задните говорители с други, в смисъл такъв че сега съм с оригиналните, но имам едно пращене от задния ляв говорител и искам да го сменя барабар с десния. Проблем ли ще е ако ги сменя с друга марка например ground zero или Sony примерно, ще се изгуби ли качеството на звука и дали трябва да сменя и усилвателя. Някой ако може да помогне с някакви съвети ще бъда благодарен. Колата е A3 sportback 2006г. Лека вечер.
×
×
  • Create New...