Jump to content

valyodizela

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a3

Персонална информация

  • Локация
    Pavlikeni

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

valyodizela's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. valyodizela

    Помощ ауди а3 8п

    Да, леко завъртях. Какво следва , за се обучи волана ли?
  2. valyodizela

    Помощ ауди а3 8п

    След махане на волана . Завива пълно само на ляво , на дясно завива на 60градуса (половин оборот на волана) Светна ми и хидравликата на кимолетража (волан) . От неправилно сложен волан ли може да бъде? Ауди а3 8п 2006година
  3. Проблемът е следният . След като изгоря моторчето, смених го с друго и на буксата дава постоянен ток към чистачките и като ги свържа работят постоянно дори когато колата не е на контакт. Всички релета, бушони са проверени, всичко е здраво. От къде мога да търся проблема?
  4. Здравейте , интересуваме обслужването на Ауди А3 1.9ТДИ 105кс. Да ме насочите към марка на консумативите и цени . Благодаря
  5. Здравейте , колата е Ауди а3 8п 1.9ТДИ 105кс. Въпросът ми е, дали е полезно затапването на ЕГР и какви са последиците (минимално увеличаване на мощноста)?
  6. Здравейте , пред закупуване съм на Ауди А3 1.9тди 105 кс 2004г Интересуваме като отида на оглед на колата какво да гледам , като външни и вътрешни забележки видях на снимките , но по двигател ще се разбере на място . Има ли слаби места, които трябва да се проверят? (кулер,дюзи,помпа,турбо) Евентуално след това - цялостно облужване :масло ,водна помпа, ролки , ремаци , филтри. Ако може да ми кажете някаква ориентировъчна цена на тези консумативи?
×
×
  • Create New...