Jump to content

audis6v10

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi s6 v10

Персонална информация

  • Локация
    burgas

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

audis6v10's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря ви много днес я оставих в сервиз , като разбера какъв е проблема ще пиша и други колеги занапред да знаят .
  2. Здравейте след като отстраних проблема с налягането на маслото имам нов . доста често взе да светва ESP и колата едвам ускорява ... гася паля не се оправя , но съвсем случайно разбрах как изчезва проблема като запаля колата и веднага подам газ до 4500 оборота и потегля колата се оправя и грешката изчезва докато не се появи пак .. Някаква представа от какво може да е ? или да е имал такъв проблем . Благодаря !
  3. радвам се колега за теб явно ауди страда от тези датчици и при мен беше същия проблем
  4. Колега онзи ден имах подобен проблем свети ми датчика за налягането и след една седмица каране и светене протече като лейка и оля целия мотор отпред но моята кола е в10 с6 незнам при твоя мотор къде се намира датчика за налягането ...
  5. Колеги проблема е решен . датчика за налягането на маслото беше пукнат от него течеше масло след смяната му проблема изчезна както за налягането както и за нивото на маслото явно двата датчика имат някаква връзка . на път към сервиза датчика протече .... голям късмет ... Но сега имам още един проблем , който остана и той е че ми светва отвреме на време лампата не ЕСПИТО и колата влиза в авариен режим , но тези дни ще видя и този проблем .
  6. Колата е в сервиз утре ще иммам някакъв резултат .
  7. маслото е 5в30 Кастрол сменено е но колата преди това не е била карана 8 месеца както и палена взех я от познат който работи навън и не му е нужна . Маслото такова ли трябва да е за този двигател ?
  8. Изтриват се грешките за маслото ,но после пак излизат , като се запали но мотора работи перфектно без да тресе или да има шумове
  9. тази лампа за маслото , която свети жълто , че иска да се долее тя си свети постоянно . но на щеката маслото си е ок няма нужда да се долива . Другият проблем с тази червената за налягането на маслото примерно 3 дена не свети после има дни които постоянно свети и незнам не съм имал ауди до момента , но доколкото чета имат проблеми със тези датчиците за маслата ... и другото което ми прави впечатление , че тази за маслото ( за налягането ) понякога светва в по остарър завой после след завоя изгасва ...
  10. Колеги някой да сподели нещо ?
  11. Здравейте от една седмица съм собственик на audi S6 v10 5.2 , но проблемите започнаха ... колата постоянно и свети жълта колбичка за маслото , че иска да се долива , но на щеката всичко е наред не иска да се долива масло ..... и от два дена взе да свети и червена лампа за налягането на маслото тя се показва след 40/50 минутно каране (нормално) .. няма тракане по мотора , като свети лампата или вибрации .. та въпроса ми е колеги дали самите датчици правят бела или има проблем в мотора ?
×
×
  • Create New...