Jump to content

Джонсън

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А6 - 2.7 ТДИ

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Джонсън's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Сервиза е малък и неизвестен като такъв, така че едва ли някой би стигнал ди него. Ще се въздържа от клюките, тъй като собственика на сервиза е печен, а работниците нефелат, все пак човека ми възстанови всички пари по разходите вследствие на тяхната грешка.
  2. Здравейте отново. Бях обещал ,че след като реша проблема за който писах ще се включа,за да може някога да съм полезен на някой. И така, след редица ходения по сервизи и редица диагностики от които всеки казваше каквото му душа иска,а именно :подгревни свещи, турбина, ел. регулатор на турбото, клапан на помпа високо налягане на горивото и още бля бля...... ,се оказа че един от маркучите на кулера се е измъкнал в следствие на недобро затягане на скобата му. След като го сложих на място ,всичко си влезна в ритъм и дори колата сама изчисти грешките си.В момента е в прекрасно здраве и доста по добре се чувства тягата на конете от преди.Така че когато колата ви загуби мощност и започне да пуши черно и светне лампата на подгревните свещи и чекът ,първо прегледайте за скъсани или измъкнати маркучи по кулер-системата,а после давайте пари на СУЛИ и ПУЛИ за разни мнения без покритие. Искам да благодаря на момчетата от сервиз АЙРШОКС - ДРУЖБА -СОФИЯ за компетентните прегледи ,диагностики и решения!!! Ако някой иска контакт с тях да пише на лични. Весело посрещане на новата 2019 година от мен!!! Много здраве на вас ,семействата и колите ви!!! АМИН !
  3. Ясно е! само диагностика му е майката Ще отида и като реша проблема ще пиша,па белким бъда полезен за някой
  4. Знам , но както казах вече ...от 3 мнения, 3 различни отговора.Иначе съм от София Знам , но както казах вече ...от 3 мнения, 3 различни отговора.Иначе съм от София Къде ли не.....нали знаеш,болен на легло.... Знам , но както казах вече ...от 3 мнения, 3 различни отговора.Иначе съм от София
  5. Здравейте! Честито Рождество Христово! Нов съм във форума,но отскоро имам Ауди. Видях,че вече сте писали по темата,но никъде не видях точен отговор (решение) на проблема,а именно,както всичко си беше наред ,изведнъж в движение започна да мига лампата за подгрева на свещите (свинската опашка) и колата загуби мощност. Спрях,рестартирах мотора,но нищо. После пак спрях ,вдигнах клемите на акумулатора,изчаках 5 минути ,запалих ,но след първият километър отново същото...лампата мига и мощност няма,успоредно с това светна и чека на мотора.За съжаление трябваше да мина 300км в авариен режим и за мое щастие успях.Въпроса ми е ,знае ли някой какво точно се случва с колата? И защо от нищото се случва подобно нещо? Аудито е А6-2.7 ТДИ-163 коня-куатро-автомат 2005 г. Някой казват дюза,други помпа високо налягане на гориво,трети стоп-машинка ,а някъде се споменава за наводнение....само да кажа,че 15 минути преди проблема колата беше на мивка (външно почистване), дали има нещо общо с мивката и какво е то? Ще очаквам компетентни отговори от хора които вече са имали подобен проблем и са го решили! Иначе това с диагностиката е ясно,ще я закарам,но там се започва с "или е това, или онова ,или другото"......и накрая след редица експерименти аз съм на минус 1000 -2000лв.(тоя кон веднъж го яздих и за проблем струващ 180лв,аз вече бях дал 1700лв) Ще се радвам ,ако някой може да ме насочи в някаква посока. Весели празници!
×
×
  • Create New...