Jump to content

antoniotto

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B8 Avant 2,0TDI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Мездра/Ботевград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

antoniotto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. antoniotto

    Обща тема: Audi A4 B8

    Аз не ги развивам докрай а само ги разхлабвам. Ухото на фара е отворено отзад и фарът може да се издърпа.
  2. antoniotto

    Обща тема: Audi A4 B8

    От врътките, с дълъг шестограм. С едната се регулира нагоре/надолу, а другата ляво/дясно. Най-лесно става като спреш вечер срещу някоя стена. ПС. преди да почнеш, си провери врътката за електрическото регулиране на височината на фаровете от купето. Имам някакви спомени, че се препоръчва да е в максимално горно положение, но аз го оставям на една, или две степени надолу.
  3. antoniotto

    Обща тема: Audi A4 B8

    Нямам ток в предната запалка. Подсветката й също не работи. Другите гнезда работят. 4-те бушона 15А в багажника са здрави. Посъветвайте ме какво друго да гледам? А4 Avant
  4. antoniotto

    Въпрос гуми

    Аз наблюдавам същото явление след престой на колата. Трябва да я покарам 3-4 км, за да се оправи. Купувам само нови гуми, но ми прави впечатление, че го прави само на летните. Приятел гумаджия ме посъветва да си купувам гуми с възможно по-висок тегловен индекс. Не знам доколко би помогнало това. Проблемните гуми са с индекс 91. Сега съм купил нови 18-ки за Аудито на 97 и уикенда мисля да ги монтирам, ще видим как ще се държат.
  5. Винаги лявото си е ляво и дясното дясно, гледано по посока на движението. Няма значение дали колата е с лява, или дясна дирекция. Може да има объркване, ако се ползва като определение "шофьорска" и "пасажерска" врата.
×
×
  • Create New...