Jump to content

cliff_55

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    VW Passat

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

cliff_55's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, събирам мнения за покупка на кола от https://www.audi-boerse.de/ Конкретно търся A4 след 2013. Виждам че са по-скъпи от обичайното; например в ebay.de / mobile.de са една идея по-евтини, но зависи.... Мога ли да разчитам, че колите са "безупречни" в audi-boerse или и там има тарикатлък???
  2. Наиситна не мисля да се изхвърлям с quattro.... Така че нещо около макс 8500€ ще стигне предполагам
  3. Прави си така е, но мисля че mobile.de ще се провали на моите критерии по точка 5 и особенно 4, защото невинаги е ясно. Предполагам и там има % дилъри/джамбази/тарикати, които изкривяват релната картинка— затова се допитвам до вас
  4. Здравейте, Бих искал да разбера каквър ориентировъчен бюджет да предвидя за Audi A4 B8 със следните параментри/изисквания Audi A4 B8 комби Година 2011+ до към 2014 105kw-110kw но не много мощна, 2.0tdi ~130,000 km Xenon/parktronik/автопилот/климатик и на задните седалки/кожа евентуално Ръчна скоростна кутия Да не е quattro Да не е facelift, по-възможност (или с колко трябва да увелича бюджета) Искам да е внос от чужбина Германия/Холандия с доказан произход Знам че има различни нива на оборудване, като attraction, ambition, ambiente, но още не съм чел подробности и не мога да направя разликите. Може да се окаже че изискванията ми по-горе отговарят на ambiente примерно.... Ще съм благодарен ако дадете груби суми.
×
×
  • Create New...