Jump to content

typalov

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

typalov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. typalov

    S tronic

    Относно последното ти изречение мога да кажа,че определено не си слушал и не си чел достатъчно
  2. Ама бийте ги тия мишки бе,сигнали вика,само бой за такива и нищо друго,тоя Палячо с едната вежда,която сега я е по прекъснал малко,беше много тормозен и бит в училище,прякора му беше undead (вампира),сега vw гуру ми станал,вземат парите на хората,за ненужни ремонти на здрави части,ако знаете какви чатове ми е показвал Мишо,на хора,които са изсипали по една торба пари за ремонт на s tronic при тия отрепки и колите им не се оправят,та се молят на Мишо да им оправя кутиите,след професионалната намеса само с "оригинални" части и инструменти на тоя олигофрен.
  3. Ходил съм при Мишо с някакви оплаквания,че чувах чукания при смяна от P на R и на D,човека си игра половин час да гледа и пробва колата,включва ми някакви модули,кодове,нови менюта,говорихме си,всичко общо 1 час и накрая ми каза: "Брате,иска ми се,ама няма за какво да ти взема парите,колата ти е здрава,това са нормални неща,на които не трябва да им обръщаш внимание,карай си колата,докато някой ден ти изпише gearbox malfunction,може и да е след 10 000км. ,може и след 50 000 да е и тогава идваш и за 5000 правиме цялата кутия,всички ремонти на парче,водят само до нови бъдещи отваряния на кутията,прави се всичко наведнъж и това е." ,като човека даже не пожела да ми вземе пари за този един час,през който се занимава с мен и тъпите ми въпроси.
  4. typalov

    Обща тема: Audi A4 B8

    Това е едно от нещата,на светофар,като сложиш на N изчезва вибрацията,защото това не е автомат,а роботизирана ръчна кутия с два съединителя и на D на светофара съединителя седи зацепен и чака да тръгнеш,слагай на N при по - дълго стоене,казал ми го е Мишо от горубляне,а човек,който разбира повече от него тези кутии в България няма.Иначе усещам и една друга вибрация при смяна от 4-та на 5-та,все едно,като вкара 5-та и ако колата е под 2000 оборота,докато качи над 2000 някак са се мъчи и вибрира,може да се видим да сравним,ако искаш.А като седя на място,подам газ и задържа на 900 оборота се чува един зъзнещ звук,все едно някой в далечината реже с флекс 😄Същия звук се чува и когато стрелката премине през 1800 оборота.
  5. typalov

    Обща тема: Audi A4 B8

    Колеги,на някой с 3.0 тди stronic,занимава ли му се да се видим на някой паркинг да направим сравнение на някои неща по колата, имам едни шумове и вибрации в определени ситуации и не мога да разбера аз ли се филмирам или й има нещо на колата,защото,като,че ли в началото,когато я взех ги нямаше.
  6. Искаш да кажеш при поемане на тягата удря,като все едно тампона под скоростите е за смяна,а всъщност е механичен луфт на кутията и се чува при смяна на място от D на Р и от R на D,не се филмирай и не ходи по сервизи,че ще те изтръскат 4000 5000 лева,караш,докато някой ден изпише gearbox malfunction и после правиш цялата кутия.
  7. И аз имам някакъв подобен шум,аз го оприличавам на вибриращо гърне,което опира в нещо друго железно,ако сложа на свободна и задържа на 950 оборота,го чувам постоянно,едно такова,като зъзнене,като прави регенерация на място пак го чувам,защото държи 950 оборота колата,аз съм с 3.0 тди автомат.
  8. typalov

    Проблем с дръжката

    И на мен не ми се отваря не шофьорската а другата врата
  9. Същия въпрос зададох преди няколко дни и някой ми изтри коментара,много странно...
  10. Като я взех мойта си тракаше,тези повдигачи са май или кобилици също им казват,50 000км и направих все още трака и нищо не съм и правил по мотора ?
  11. Колега,относно проверката по вин номера в интернет няма какво да видите,срещу 15 евро изпратени по пей пал мога да ви изпратя цялата история,техническите характеристики и оборудването на колата от базата данни на ауди и там може да видите интервалите при обслужване,дали е имала някакви рекламации от страна на собственика и изобщо всичко,което й е правено в ауди.Иначе визуално колата е супер еслайн броня,дифузер,прагове,салона,но за тези пари можеш да вземеш 3.0 дизел,автомат,което вече е друга бира,като удоволствие от карането й.
×
×
  • Create New...