Jump to content

den4ev_

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

den4ev_'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И ако тук не намеря къде ли
  2. Нали знаете че и за 7к може да попаднеш на кошник. Темата ми е да споделите какви проблеми прави колата ако искате. До марто 7007 нали за това е форума
  3. Е ако дам 6.500-70000 за нов внос за какво става дума направо не ми се мисли
  4. Ами малко ме изненадвате, за коли по на 15-18 г и тези 7к за нов внос и още най малко 1500к за регистрация и обслужване и колко стават, то по добре А7 ама няма кинти. По сайтовете вървят по 5 -6 к на първа цена без да се пазариш, 7к мога да дам ако всичко е платено ослужено и с 2 комплекта гуми.
  5. den4ev_

    хидравлично масло

    Какви пари струва
  6. Пичове търся си такава кола защото ми харесва като визия и мотор. За екстрите , дали ще има подгрев или навигация не държа. Може да е по постна от към екстри на да е свежа и на нормална цена и да има дабре работещ климатроник и парно.
  7. И от какво се получава това с протичането на рейките
  8. И все някой ще ми каже ли дали страдат от хидравлични рейки като Б5
  9. den4ev_

    хидравлично масло

    Ако е спукано А ако е спукано казанчето
  10. Здравейте колеги, може ли да си сменя хидравличната си течност със някаква по гъста че много ми се губи. Имам чуство че ми е спукано казанчето защото както стои без да я карам и тя намалява но и рейката ми си хвърля. Става въпрос за А4 Б5 1.9tdi
  11. Здравейте колеги, знам че ще питам за поостаряло ауди но такива ми са възможностите ими харесва много . Аудито е А4 Б6 1.9 tdi 131к.с. Заделил съм около 5к за покупка и 2к за други разходи но да ми кажете какви са им слабите места. Например хидравлика окачване, електроника със 5 или 6 скорости и който със каквото се есблъсквал. Ще ви бъда благодарен ако помогнете че ще трябва много ровене по темите.
  12. Търся оригинални тасове за ауди А4 Б5 15 цола
  13. Много благодаря за информацията. Много кофти ще минавам на ръчка защото много го Много благодаря за информацията. Много кофти ще минавам на ръчка защото много негативи за мултитроника, а така ми се караше автоматик.
×
×
  • Create New...