Jump to content

Dani_84

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A3

Последни посетители

433 профилни разглеждания

Dani_84's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здрав мотор, но дори при обслужване двигателя се вади от коша. И игла няма къде да падне в двигателните отсек.
  2. Здравейте колеги, от скоро имам проблем с перките, пускат се почти веднага след като запаля двигателя. Колата е Ауди А3 8р1 2.0 тди. Няма грешки, датчиците за температура показват коректни стойности. Това го прави докато мотора е студен, покачи ли градусите до около 70, перките изключват. При загрял мотор перките си работят коректно. Някой имал ли е подобен проблем?
  3. Благодарение на колегата @bsdnikolov проблема с алармата за течността на чистачки вече е отстранена.
  4. Здрасти казвам се Данчо, одеве писах някъде в профила ти но съм нов и незная какво е станало

    1. bsdnikolov

      bsdnikolov

      Писах ти лично съобщение ;)

  5. Колега ще се възползвам от предложението
  6. Здравей колега, подвел съм те, нямам на лоста за чистачките функция за управление на борда, имам и голф и на него имам тази функция и от там се обърках. Ще се наложи да сменя лоста за чистачките на аудито с такъв дето ти каза. Искам да попитам въпреки че ще сменя лостчето, ще се наложи ли и да се сложи маса на буксата ? Сори за глупавите въпроси, но при нас "майсторите" са от типа щом влезеш с дизел на ваг в сервиза им, и още от вратата ти казват че са ти прецакани дюзите и помпата Преди имах изгоряла свещ на първи цилиндър и прочетъх в нета че се намират под капака на клапаните, така че реших да я закарам за да я смени "майстор". Като го видях че свети и ги търси отвън чудейки се къде са ги сложили, направо си я взех от сервиза и сам си я смених.
  7. Не е автоматик, но и не е удряна мой съсед си я купи чисто нова за пенсионирането, след време се разболя фатално и ми я продаде на 117 хил. в момента е на 119 хил. и малко. А иначе няма букса за датчик, гледах и инсталацията има само една с две крачета.
  8. Ок ясно, мерси колега. А какви са причините да се появи тази аларма за течността на чистачките?
  9. Здравей колега, не съм много наясно с това лостче, но мисля че моето е с управление на борда ( на лостчето има бутон reset и още някакъв бутон ). Не съм в момента при колата, довечера ще снимам лостчето и ще го покажа. А иначе това с масата на пинчето го гледах в една тема и е описано доста подробно има и снимки, но ми се струва краен вариант. Предпочитам ако има възможност софтуерно да я премахна тази аларма.
×
×
  • Create New...