Jump to content

Alexandar867

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a3 8L

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Alexandar867's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, имам проблем със интериорното осветление. Проблема идва там че самото копче не реагира като му дам да се усили осветлението на километража и на другите подсветки. Проверявал съм на вагком и свети на минималното постоянно. Сложих копче от друга кола и другото копче на 100% работи и пак не се усилва осветлението. Пробвахме да разглобим копчето и да го почистим от до и няма нищо. Най-странното от цялата работа е, че когато включа плафона от пред и яркоста се усилва на макс, като го изключа и пак се намаля, това го забелязах без да искам като отворих една от вратите през ноща и отначалото ми мина през главата че ми се е сторило, но после със включването на копчето на плафона наистина се усили. Няккви идеи от какво може да е това???? Колата е ауди а3 8л 1.9 alh, ако има някакво значение 2000год.
  2. Здравейте, колата ми е a3 8L 1.9 90 alh, та вчера ми направи следния проблем. Докато колата се движеше 40-50 км и светна този знак на таблото и колата изгасна в движение(беше си загряла на 90 градуса), като преди това бях карал около 200 км. След това като включих на контакт не се включваше подгрева, въобще не светваше на таблото и така няколко пъти 7-8. След това светна и се запали без проблем. След още 10 км се прибрах и след като я изгасих колата отново не се включи подгрева и я оставих. На сутринта на студена кола всичко беше нормално и запали без проблем. Според вас дали е реле 219,202 или какво друго може да е...
×
×
  • Create New...