Jump to content

zzle

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B7 2.0 tfsi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

zzle's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, как мога да разбера дали колата е ремапвана. Питам защото стига до 400нм. а заводско е дават 300нм., освен това забива след 4000 оборота но само при продължително ускорение, ако сменям скоростите преди 3500-4000 няма проблем, чека не свети. Грешката във ваг кома е ниско налягане на горивото, но не мисля че е това защото налягането е над 150 бара.
  2. Причината най вероятно е обтегача, обяснявам си го с износване на буталцето, ако е износено при загряло масло изпуска налягане и от там идва тракането, а веригата ми изглежда добре. Друг проблем не открих, резултата е на лице, 95% обтегач.
  3. Ремонта мина успешно, шума изчезна, колата пее. Старата верига и обтегач изглеждат като нови, но въпреки това са били за смяна. Болта се стяга на 20нм. и 45°, което прави точно 100нм., не се занимавайте с градусите ами направо стягайте на 100нм. (проверено). Ако мога да помогна на някой, пишете в темата.
  4. Не съм я сглобил още, днес пристигна веригата, ще пиша когато я запаля.
  5. Здравейте, аз се справих с болта, моите впечатления са че ако се прави за пръв път не е толкова стегнат, стана учудващо лесно.
  6. 100% нов оригинален, дано се развие. А знаете ли на колко се стяга, гледах в elsawin там пише 20nm и 45°, на мен ми се вижда малко.
  7. Започна се, мисля да рискувам с болта, поръчах частите и другата седмица ще пусна снимки на резултата, какъвто и да е той.
  8. От ибей, но може да го намериш и по специализираните магазини за инструменти.
  9. Успях, само незнам защо и мигача свети, може ли да се спре.
  10. Колега дай един скрийншот на това което сменяш, ако не ти е проблем.
  11. Пробвах по посочения начин да включа габаритите като дневни с vagcom обаче не става при мен, дайте съвет преди да режа кабелите. Колата е б7 2.0 тфси, нямам лонг кодинг в централ електрик.
  12. zzle

    VAG-COM

    Да, това ще е варианта май.
  13. zzle

    VAG-COM

    2006г. в почти всички контролери не излиза, на мен ми трябва за да изключа чека за крушките защото съм със лед крушки ама явно няма да стане
  14. zzle

    VAG-COM

    Някой има ли представа защо long coding не ми излиза. Колата е б7 2.0тфси със Интерфейс (кабел) HEX-USB+CAN
  15. Поради тази причина моля някой със същата кола (б7 2.0 тфси куатро) просто да погледне цвета на пружините, но ако е с ниската предница. Вие писахте за видовете пружини но така и не можах да се оправя, ако имам цветовете на ниска пружина ще стане много лесно, просто поръчвам и сменям. Така е отзад, така искам да стане и отпред.
×
×
  • Create New...