Jump to content

chRis.nnv

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    -

Персонална информация

  • Локация
    СВ

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

chRis.nnv's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за мнението robobug. Ами да попитам за 2.0 ТДИ 170 к.с. двигателя някакви впечатления или мнения имате ли? И изобщо има ли такъв двигател или това си е 2.0 тди 140 к.с. с чип? До колкото разбирам май съм се насочил правилно към механичните скорости, макар че автомата си е голямо удобство малко ми е съмнително до колкото е оправдано да влизам в излишни драми с Мултитроника.
  2. Да, така е пропуснал съм да доуточня. Моделите до 2012 гледам и цената която съм готов да отделя за автомобила е до 15 000лв. Това е без първоначалното обслужване.
  3. Здравейте, реших да си купя Ауди А4 б8 комби, но се колебая какво точно да бъде, искаше ми се да бъде бензин, но доста лоши неща изчетох за проблемни мотори който харчат масло съпътстващи го скъпи ремонти заради което. Все още имам желание за бензин но има ли начин при огледа да се хване има ли такъв проблем? Другия вариант на който съм се спрял е 2.0 tdi, принципно съм доста скептичен относно дизела, но за този двигател не попадам на такива големи ремонти и някак ми се вижда по добрия вариант, прав ли съм? Другата дилема е трансмисията, кара ми се автомат, но отново доста противоречиви коментари относно автомата при 1.8 2.0 tfsi и 2.0 двигателите, до колкото разбирам е mutitronic /cvt/ безстепенна кутия, което ми харесва като идея, но не и проблемите които създава, та и тук има ли начин да се хване ако автомата си заминава, понеже разбирам от четенето до сега че едва ли не всички мултитроници придърпват, претрисат изобщо най вероятно на оглед ще си кажа че заминава и ще е загуба на време? Кое като конфигурация бихте ми препоръчали, бензин 1.8 2.0/дизел 2.0, със ръчна или автоматична трансмисия като най безпроблемна? Също ще съм много благодарен ако споделите и някой от по честите съпътстващи разходи за дадените модели. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...