Jump to content

YordanYY

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

YordanYY's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте , днес преди да изляза багажникът ми се отваряше , след като свалих работите от него пак се отваряше , но след като минаха 2-3 часа не искаше да се отваря. Когато натиска копчето на ключа багажникът се отваря и с ключ мога да го отворя ,но , когато пробвам с ръката не става. Колата винаги седи на слънце освен , когато съм си вкъщи тогава е в гаража , но в повечето време е на слънце.
  2. А ще възникне ли проблем ако не го източа и просто сложа от новото?
  3. Ами капачката ми е зелена. Но вътре така като гледам ми бие на черно , но такова масло едва ли има. Сигурно е зелено. Хората , които му обслужиха колата си разбират доста от работата и никога не съм имал проблем с нея.
  4. Правено е цялостно обслужване Април месец. Всичко е сменяно.
  5. https://maxcar.bg/avtomobilni-masla/khidravlichni/vag-g-004-000-m2-1l Благодаря за двата отговора! Ето тук го намерих. Мисля да го поръчам. Благодаря!
  6. Здравейте , имам АУДИ А4 1.9ТДИ , 2004г , 131кс. Днес видях , че хидравличното ми масло е почти на минимума, но не знам какво масло е слагано при обслужването на колата. Та , поразгледах малко и се спрях на това масло https://www.autodoc.bg/liqui-moly/2451781 Проблемът е , че не знам какво масло е слагано и ще има ли проблем ако смеся това , което е горе на линка с това , което ми е в колата?
  7. Здравейте , бях при един гумаджия и ми препоръча едни руски гуми Viatti. Някой карал ли е с тях и доволен ли е? Гумаджията ми е познат и каза , че ги е сложил на две БМВ-та наскоро едно оттях е било БМВ-то на сина му. За първи път ще взимам зимни гуми и бюджета ми е 400лв. Гумите ще ги слагам на AUDI A4 1.9TDI , 2004г. Размери 205/55/16.
  8. Засега не обмислям да слагам газ. То като цяло първата май изглежда най-добре , както спомена @Бако Мецан.
  9. Благодаря на всички за мненията. Засега съм се спрял на 2 врати. Едва ли ще качвам много хора. Който ми каже "махни ги тия с тия 2 врати. Стани да седна" и му казвам "Ами няма да сядаш " .
  10. Здравейте , момчета. Пиша тук за първи път. Скоро ще си взимам първата кола и съм голям фен на АУДИ. Бюджетът, с който разполагам е до 5000-5300лв. Спрял съм се на няколко модела и бих искал да чуя вашето мнение. Държа колата да е бензин. Благодаря, предварително. https://m.cars.bg/offer/c2866221 https://m.cars.bg/offer/c2815916 https://m.cars.bg/offer/c2602224 С първият пич съм говорил за цената и е склонен да свали. Пс. Имам един въпрос - казаха ми , че ако колата е FSI газовият инжекцион бил около 1000-2000лв. Вярно ли е? Аз засега не смятам да слагам газ , но просто питам за информация.
×
×
  • Create New...