Jump to content

ayhanhyusein93@gmail.com

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 3.0 tdi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ayhanhyusein93@gmail.com's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Имам следния проблем. Паркирах колата на място с наклон напред и колата седя може би 1 месец на място. Съответно акумулатора беше паднал. Заредих го и запалих, но светнаха сумати лампички ESP ABS Parking Brake и опитах да мръдна назад, но мръдна 5 сантиметра и задържа оборотите на на 1600/1700 иии не ме пуска да тръгна. На екрана ми вика да погледна в ръководстото за ESP проблеми.. На ваг кома ми излиза същата грешка, като на колегата: 00473 - Control Module for Elect. Park/Hand Brake (J540) 008 - Implausible Signal - Intermittent Намерих модула.. изчистих с контактен спрей и модула и кънектора иии пак е така. Проверих бушоните отзад и о волана.... всички са добре. Някаде бях чел, че можело да бъде едно реле 64...?? но не мога да намеря темата вече... Сега мисля да пробвам да откача акумулатора и да закача зарядното директно към клемите... Мислите ли че е добра идея??? Колата е Audi A6 4F 3.0 TDI 2005 автомат.
  2. Проблемът беше оправен със смяна на някъкви дифтунги .. нещо смешно като пари но помня на дюзите ли беше точно.
  3. Здравейте, Имам една дилема. тъй като звънях на няколко известни човека, които рециклират фарове и ми обявиха цени от 700 до 2000 лв. за рециклиране на фарове на кола 2005 година, а новите струват 2та 1200лв реших да се опитам сам, и ако не стане ще купя нови. Разглобих лупата от фара без да го отварям. Наистина рефлектора е матиран и изгорял. Не знам как работи точно този BIXenon, но като гледам има някакво моторче, което движи една пластина пред лупата и е с отделно захранване. Отделно баласта зад крушката (D2S) си има отделно захранване с някъв странен малък конектор. Може да има някой колега, който да е пробвал нещо подобно и за целта имам един въпрос. Мисля без да режа конектора на баласта само да оголя кабела и да свържа конектор съвместим с D2S LED крушка (естествено най-скъпата и мощната). Да речем, поставя D2S LED крушка въпросът е дали ще свети и на дълги и къси светлини, и също дали няма да изкара някакви грешки на таблото поради смяна на технологията? Рефлекторът ще бъде пратен за реновиране. Някой занимавал ли се е с подобно нещо и имал ли е успех? Благодаря предварително!
  4. Проблема се оправи, като източих горивото Diesel + на Бенита и сипах обикновенна нафта от лукойла покарах 3-4 км и всичко приключи. Даже майстора не можа да си го обясни... Лично мое мнение, че може би на чипосани дизелови двигатели не е хубаво да се сипват такива горива с добавки ддз.
  5. На 290 000 км е сменяни са вериги миналото лято имам фактура за услугата. Преди 3 месеца като я купих смених масло 5w30 Castrol и филтри. Това от клипа не е моята кола, а намерих клипче със същия проблем и не фъскане а се чува едно цък цък цък цък. Последния път заредих 20 литра от Бенита с Дизел+ онова по скъпото - дали може да е от това? Във втроник ще напрая клипче и на мойта, но е абсолютно същото Тука го има същото и в коментара пише, че се е оказало от някво гориво с добавка.
  6. Здравейте, Колеги! Имам един проблем вчера за първи път чух някакво чаткане ли е щракане ли е не знам. Когато увелича оборотите и чаткането се увеличава. Шумът идва от двигтеля или там от дросела от шофьорската страна. Колата е Audi A6 sedan 3.0 tdi 2005 автомат с куатро. Намерих едно клипче в youtube със същия шум от същото място, но няма коментари под клипа и не ми стана ясно отстранен ли е проблема. Купих животното преди няколко месеца и малко се плаша сега, ако някой знае за какво става дума нека помогне.
×
×
  • Create New...