Jump to content

Edguy

Members
  • Мнения

    147
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Edguy

  • Рожден ден 5.03.1970

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    София
  • Интереси
    Това Онова

Последни посетители

1782 профилни разглеждания

Edguy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Edguy

    Пътя към морето.

    Аз пък за може би първа година нямах никакви проблеми с предвижването към морето и обратно. Ходих няколко пъти и никакви грижи. Явно съм извадил късмет. Даже последния път ми направи впечатление, че колоната се движи с позволените 90 км/ч и няма никакви изцепки. А беше късен следобед и се предполагаше, че народа бърза да се прибере, ама не.
  2. 223000 км. Моите са 70000 км. Другото е божа работа. Ама върви пущината. Да и дава господ още живот.
  3. Учудващо защо не си си взел автоматичен ключ за прехвърляне от един режим на друг. Ма това е една друга тема. Това което знам по въпроса е - трябва да се достигне темп около 20-35 градуса. И ако е възможно прехвърлянето от бензин на газ да става в покой, а не по време на движение, защото се получават едни неприятни вибрации за двигателя - абе да ги нареча направо УДАРИ.
  4. Пропускам събора. Тази година ще ми е за 3-ти път да ходя в Копривщица. Последно бях края на септември в многото почивни дни. Но ви препоръчвам кръчмата "Под старата круша" - http://www.pear.hit.bg/ - камина, големи и малки маси, много задушевно е.
  5. Edguy

    Новото ТТ!!!

    А на мен отпред ми прилича малко на последните модели на Форд, а от зад не знам защо ма ми блъска на Порше.
  6. Имаме участие в новия шампионат А1, като Safety car За инфо другите две водещи немски марки, също участват като такива, но в Formula 1 (Mercedes) и MotoGP (BMW). A1 Grand Prix Safety Car pic. 1 A1 Grand Prix Safety Car pic. 2 Ако някой го интересуват повече подробности за тези състезание, инфото е тука: Official Site of A1 grand Prix
  7. Edguy

    Audi A8 2.5TDI Quattro 1999

    Ами казал ти го е "autoweek.nl"
  8. Мисля че е номер 7 Те се подредени в два реда над бушоните. На долния ред (по-близкия до бушоните) най-лявото е. Може да го откриеш и по цъкането в него докато натискаш клаксона. Между другото бушона за клаксона е и за стоповете. Ако ти светят, значи не е от бушон, и остава само релето.
  9. Edguy

    REMUS къде?

    Фирма СЕНАКС бул. Хр. Ботев 29 тел. 02/952 06 54
  10. Ако трябва да сме напълно точни - географския център на България се казва УЗАНА - намира се над Габрово високо горе в планината. Изкачването е като за Шипка, няколко не малки планински станции, с достатъчно питейни заведения, цени като за народа, конна база, външен басейн, конферентни зали, покрити и открити детски площадки и какво ли още не. Страшно просторно място, пълно спокойствие, само някоя мечка може да те стресне докато слушаш песента на птичките, обширен паркинг.
  11. Естествено, че ни интересува. Подозирам, че Аутохелп продаваха тази марка. Но може и да бъркам.
  12. После кажи как е станало (ако е станало)
  13. Нормално е. Обикновено продаваните на нашия пазар термостати зацепват на 87 градуса, но има и едни, които са на 92 гр. Около Нова година си смених непрекъснато отворения ми стар термостат (87 гр.) с оригинален от Юнитрейд. Очаквах същия ефект на работа (стрелка на уреда на таблото малко под или на 90), но не би. Сега работим на 92 гр. и леко започва да ме дразни, защото скока до около 100 гр. е доста къс и при тези задръствания в София и очакваното повишаване на температурата, май ще слушам непрекъснато перка.
  14. Някъде към 1997 година, един колега слизаше от колата с работната си чанта, "стереото" и волана (имитация на дърво).
  15. Edguy

    ПАСТА ???

    Както се изразяваше мисля AudiV6 паметта ми е силно дефрагментирана. Сори батка.
×
×
  • Create New...