Jump to content

baramov1234

Members
  • Мнения

    75
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a6

Последни посетители

798 профилни разглеждания

baramov1234's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Дали можеш колега да ми дадеш тел за контакт на този човек.Благодаря предварително и какво е това cam adjuster-и

     

  2. baramov1234

    Смяна вериги

    Колеги дайте някой който да ми каже вериги ли са за смяна това може ли да се разбере с диагностика.Нещата са така сутрин 1 -2 на месеца като запаля колата се чува за около 2 секунди едно щракане.След това колата мени обороти за около 10 секунди и се стабилизира.Другото питане тъй като ремонта на веригите е според мен някаква страшна тайна никой не казва къде си е правил ремонта.Така и последно дали имам проблем да карам така колата.Ауди А6 3.2 фси 2007 год.Благодаря на тези които издадат тайната.
  3. Лошото е че бравата е капсулована и трябва явно да се смени цялата.Поне така мисля.
  4. Честита Коледа колеги.Имам питане на фиса почна да ми дава понякога че багажника не е затворен а той е.Заключва се и отключва нормално.Питането е проблема в бравата ли е или някой който е имал подобен проблем да сподели.Колата е 3.2 фси седан.
  5. Колеги имам питане тъй като маркуча за за пръскалките на стъклото го наставях и т.н вече не става за нищо а и самите пръскалки едвам дишат хвърлят течност ама с мъка та така.Откъде мога да си взема такъв маркуч и тези пръскалки с 3 дюзи ли са не знам.Гледам по сайтове нещо не ми харесва.От Порше ли .Ако някой има линк за читав сайт в България ще съм благодарен.Ауди А6 4Ф Бензин седан.
  6. baramov1234

    Стартер

    Здравейте колеги колата е ауди а6 4ф бензин 3.20фси.Имам следното питане от време на време като тръгна да паля колата стартера не реагира веднага а след 2-3 секунди захапва.Досега ми се е случвало само на топъл двигател.Дайте мнения стартера си заминава ли или нещо друго да знам да го правя ли сега че да не ме остави някъде.И какви са ремонтните дейности по него.Благодаря.
  7. Колега къде по точно в средата гледах ама не видях уплътнение.И друго само една ли е дупката.Мерси.
  8. Здравейте колеги искам да си сложа тази функция безключово палене.Интересува ме тази екстра може ли да се сложи на този автомобил и тази година.Мисълта ми е да е с карта без да слагам ключа в гнездото.Ако е възможно много ли е разправията долу горе пари и някой който може да го направи.Просто тази екстра ме кефи.Благодаря на тези които ще напишат нещо по въпроса.Във форума не намерих нищо.
  9. Колега имаш километраж цветен за ауди а6 2005 год 3.2 фси бензин

  10. Колеги търся цветен километраж за ауди а6 4ф бензин 3.2 фси 2005 година
  11. Здравейте колеги само да кажа че за момента проблема с тази грешка се оправи.Оказа се датчик за светлина намираща се в огледалото казвам за момента тъй като датчика беше разглобен почистен и напръскан със спрей ако пак даде сигнал на фиса ще го сменя.Просто е трябвало читав диагностик в читав сервиз.
  12. Търся заден стоп за аудито откъм шофьорската страна ауди а6 3.2 фси 2005 год седан.
  13. Някой колеги да ми каже откъде мога да си купя лайсна за ауди а6 2005 год. тази на бронята от към шофьорската страна или ако някой продава.
×
×
  • Create New...