Jump to content

Svetlozar8004

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 100 C4 2,8

Последни посетители

546 профилни разглеждания

Svetlozar8004's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, имам едно въпросче. Реших да си сложа подгрев на седалки на 100тицата. Колата има от предишния собственик купени копчета за подгрев с буксите и отрязани кабели на тях. Та въпроса ми е има ли как да вържа + след контакт за да пусна осветлението на бутоните(без реално работещ подгрев, без да са вързани към салон) докато си намеря подходящ салон за колата.
  2. Аз не искам да махам часовника, искам да махна волтметъра, принципа същия ли е?
  3. Здравейте колеги, имам проблем с колала която е 2,8 бензин. При подаване на съвсем малко газ и тръгва да угасва, все едно не стига горивото. При много плавно подаване на газ стига макс до 2800 оборота и работи много неравномерно. При откачане на буксата на дебитомера, започва да се изфорсирва до прекъсвач. Та въпроса ми е че не мога да намеря дебитомер 2ра употреба от 2,8 имам едно 2,6 на части. Имат ли нещо общо дебитомерите?
  4. Малко Ъп на темата...Обмислям смяна и аз на табло. Имам си всички допълнителни утреди на таблото. Колата е 100так 2,8. Намерил съм табло от А6 2.6 но ме интересува как стоят нещата с уреда който е за налягане на маслото при 100 и волтметъра при А6. Има ли как да си сложа за налягането на това от А6 или ако не може, волтметъра как се подкарва...
  5. Здравейте колеги колата е б4ка 2.0 90ккс код АБТ. Реших да измия целия кош където е двигателя, защото имаше страшно много мръсотия и старо масло. Пръсках първо с обезмаслител обилно на всякъде и изчаках, след това с пароструйката го измих, оставих колата на слънце около 4 часа и след това се качих да я запаля от втория път запалих на бензин, първия угасна. Запалих я на бензин и като и подадох газ да прехърли на газ докато прехвърли и угасва. Клапаните се чуват и двата че цъкат. Вчера колата беше на газаджия поради проблем който се появи в горния клапан и имаше 11,50 волта вместо 12,50 до него и не можеше да ми се отвори клана. правех го ръчно с кабел от плюса на акумулатора, и той ми сложи реле което дефакто да прави това което аз правех с кабела, никакви ядове вчера по колата и днес преди мивката. Моля ако някой е имал такъв проблем да сподели защото не мога да я прехвърля на газ, а на бензин си работи.
  6. Здравейте колеги имам следния проблем. Колата си я паля на бензин обаче не иска да върви.. Или прекъсва страшно много и гасне, или ако карам някъде на дълго и мина от газ на бензин и колата губи мощност(педала е до долу и намаля) натисна ли съединител да превключа падне ли под 1500 оборота гасне.. И втория проблем е че бутах където не ми е работа изпарителя и маркуча за въздуха и сега колата гори и не върви, някой може ли да ми каже ориентировъчна цена за настройка при газаджий във Варна..
  7. Svetlozar8004

    Диоди

    Да гледах я и си изтеглих и нещата лт пиф които е пуснал, но не мога да разбера кабела от къде трябва да мине и от къде се вкарва в лоста
  8. Svetlozar8004

    Диоди

    Имаш ли време на лично да ми обясниш как се прави като цяло всичко по лоста, как трябва да го издълбая и колко диода се слагат, че може и аз така да си го направя само че на газ да е червено.
  9. Здравейте колеги решил съм да си направя б4ката да светне от всякъде и имам няколко питанки и се надявам да ми помогнете... Първо искам да попитам как се прави така да светне емблемата на волана и скоростен лост, знам образно как, но не знам от къде да взема + и минуса до колкото знам е от клаксона. Как да направя само ринговете прозрачни, за да светят те. И същото е за скоростният лост как да направя да ми светнат цифричките. Второто е как мога да постигна ефекта на ярките червени стрелки върху моето табло което е синьото..Пробвах се да слагам диоди отзаде на таблото, но стрелките или не светят изобщо добре, или става едно петно върху синият ринг. Сините рингове са поставени, а таблото си оригинално на б4ка. Благодаря предварително.
  10. Svetlozar8004

    Диоди

    Здравейте колеги решил съм да си направя б4ката да светне от всякъде и имам няколко питанки и се надявам да ми помогнете... Първо искам да попитам как се прави така да светне емблемата на волана и скоростен лост, знам образно как, но не знам от къде да взема + и минуса до колкото знам е от клаксона. Как да направя само ринговете прозрачни, за да светят те. И същото е за скоростният лост как да направя да ми светнат цифричките. Второто е как мога да постигна ефекта на ярките червени стрелки върху моето табло което е синьото..Пробвах се да слагам диоди отзаде на таблото, но стрелките или не светят изобщо добре, или става едно петно върху синият ринг. Сините рингове са поставени, а таблото си оригинално на б4ка. Благодаря предварително.
  11. Мерси колеги, ще го погледна. Успешна седмица.
  12. Колеги колата започна да губи антифриз при всяко първо палене докато е студена 2-3 минути. Започва да го прави след като доливах преди 2 седмици антифриз...б4 абт...Слагах картони ама не мога да разбера от къде тече, стича се от някъде...
  13. Ами първа на светофари особенно ми влиза малко трудно, трета доста рядко, ама задната е направо ужас...натискам лоста на долу и бутам на дясно и не иска назад да отиде..пускам го на неутрална пак, пускам съединител и пак същото движение и влиза ама трудно..Затова да питам тук първо преди да я карам на мойстори че то само майстори се наричат повечето
×
×
  • Create New...