Jump to content

Богомил Янков

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 3.0 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Дупница

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Богомил Янков's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте някой сменял ли си е бронята AUDI RS6 A6 4F броня пасва ли точно?
  2. Здравейте някой знае ли колко мм е вътрешната тръба за накрайник на ауспуха...???? Audi A6 C6 3.0 TDI QUATTRO Благодаря...!!!!
  3. Здравейте някой знае ли размера на търбите защото искам да си сложа прави накрайници Audi A6 C6 3.0TDI QUATTRO
  4. Здравейте колеги имам един въпрос колата е със 16ски и е ниска ако и сложа 18ски джанти ще издигне ли малко височина.???
  5. Здравей те да ви попита ще стане ли на ауди то а6 ц6 2005 да си направя с блутот какво трябва да купя
  6. Здравей те за какво е ESP то За въртене на гуми или за спиране на въртенето
  7. Здравей те въпроса ми е следния така колата ми е Audi a6 c6 sedan 2004-2011г. Как да си сменя цвета на интериора казаха ми че става от настройките но не знам как.? Като натисна 1-Car 2-Setup Трябва да ми покаже още допълнителни настройки как да го направя.? Като заключвам колата да се затварят и страничните огледала.? Това са ми въпросите Благодаря ви много предварително.!!!
  8. Здравей те въпроса ми е следния така колата ми е Audi a6 c6 sedan 2004-2011г. Как да си сменя цвета на интериора казаха ми че става от настройките но не знам как.? Като натисна 1-Car 2-Setup Трябва да ми покаже още допълнителни настройки как да го направя.? Като заключвам колата да се затварят и страничните огледала.? Това са ми въпросите Благодаря ви много предварително.!!!
  9. Здравей те искам да се посъветвам с вас относно за джанти 18ски или 19ски за Audi A6 2004-2011 седан кой размер ще стой по добре
×
×
  • Create New...