Jump to content

mokanina

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    VW GOLF MK5 VARIANT 1.9 TDI

Последни посетители

530 профилни разглеждания

mokanina's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Извинявам се че те отклонявам от темата, но защо 2.7 TDI да е безсмислен мотор? Икакво общо има автомата с шумът и вибрациите? п.п. Става въпрос за 2.7 TDI 190 к.с., нали?
  2. Аз моя избор съм го направил, просто споделям мнение. Launch си заслужава, ако имаш сервиз и работиш с много и различни марки автомобили. Безспорно VCDS е най-добрия софтуер/диагностика за автомобили от VAG групата. п.п. Все още ме е яд от време на време, че не взех по-нова ревизия кабел/диагностика. И ако в този смисъл от склад66 предлагат кабел/диагностика с постоянно обновяване - защо пък да не си вземеш такъв. В крайна сметка всеки сам решава за себе си.
  3. И за двете ми взе думите от устата, дет' са вика :)
  4. Не ми е направило впечатление да загрява. Не се обновяват. Всеки кабел е за точно определена версия на софтуера. За 50 лв., толкова. На мен ми върши работа. И аз бях забелязал, преди време, че един от продавачите го прави това нещо. Нямам идея защо ... Ще се появят, споко
  5. За автомобили от VAG групата най-добре е VCDS. Аз съм с VCDS Release 12.12(чете автомобили до началото на 2014 г. за повече информация - https://www.ross-tech.com/vcds/revisions.php), купувана от Aliexpress. Доволен съм и до сега не съм имал ядове. Ако искаш нещо по-универсално, препоръчвам Launch. Коя точно версия не мога да те ориентирам, но мой познат - майстор, разкара всички кабели/програми и сега действа само с Launch. Даже наскоро му закарах една дърта Хонда без OBD порт(намерих преходник от 3 пинова букса към OBD) и ѝ прочете грешките без проблем.
  6. Здрасти колега, Интересува ме дали колата все още се продава и дали е автомат или ръчка?
×
×
  • Create New...