Jump to content

Easy3bet

Members
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Easy3bet

  1. При капачката на резервиара има стикер. Там са описани размера джанти. А пък в багажника има лепенка с цялата информация как е излязла от завода ( зависи от мотора ). Повечето излизат 195/65/15 гуми с джанти 15” 6J ET45 или 205/55/16 гуми с джанти 16” 7J ET45
  2. ATE вземай. Лично сложих такива отпред и сега взех задни също на АТЕ
  3. Easy3bet

    Кормилна рейка b5 1.9tdi ajm

    Къде направи ремонтът? Имам проблем с виене пък аз. Като завъртя на ляво или надясно на по бавна скорост се чува виене. Смених казанче и хидравлична течност. Стана една идея по тихо, но след има няма месец пак почна да си вие.
  4. Easy3bet

    Въпрос за чип тунинг

    Какво ще обслужват за тия 1400 лв нов мотор ли ще слагат 😄 И аз мисля да ходя до Адлер да чипосам AFN-a, че сега и 17ки сложих да не тежат много на двигателя
  5. Търся една джанта - 17 5x112 ET56 SLine за резервна. Може със или без гума.
  6. Колега имам такава джанта в София от резервна
  7. До джантите и фаровете ли го докара колега ?
  8. Здравейте. Колата е A4 B5 Avant. Търся салон с подгрев + цялата инсталация.
  9. Търся салон с подгрев + цялата инсталация
  10. Търся салон с подгрев + цялата инсталация
  11. Търся салон с подгрев + цялата инсталация
  12. Контактен спрей пръскаш и всичко заспива
  13. Колега дай клип да се чуе това припукване. Постоянно ли е или не?
  14. Не си правите таблата при този човек. За няма една година почти половината табло спря да свети ( сравнение с оригиналните които бяха на 20 години ). Кой знае какви боклучави ледове слага за подсветката - по телефона ми раздува големи думи - оригинални на Ауди ще сложим 🤣🤣🤣. Разочарован съм от работата. Отделно оригиналните червени ледове, дори не ме попита дали си ги искам. Също имаше и забавяне няколко дни, а уж за ден ставало. Не препоръчвам!!! Сами си правете изводи!!!
  15. Имам, но искам да пускам отделно огледалата.
  16. Как да се прекара инсталация до огледалата за подгрев. Какво ще е нужно? Има свободни места за бушони. Имам прокарани кабели само в огледалата. Може ли да се сложи бутон от ASR, бутон за предни или задни халогени, който да извършва функция за включване/изключване? Имам свободно място до бутоните за халогени? Видях че има и FUNK switch, който се продава отделно. Може би с него ще е най-добре да се свърже.
  17. Супер работа вършат тези скоби, просто съм учуден. Сега няма никакво притрисане.
×
×
  • Create New...