Jump to content

xexoral

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    bmw

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

xexoral's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ооо няма спор, определено А8 е една от най-тихите и изолирани коли, в които съм се качвал, особено с акустични стъкла( на които много държах докато избирах). Проблемът е, че тази изолация имвъпросните акустични стъкла з БГ май са минус, защото така като те изолира от външния свят само спомага по-добре да се чува скърцането на пластмасите без да се примесва от звуци от външния свят Иначе за магистралата няма спор - топ е. Не съм съгласен, че всяка кола се разскърцва. Мерцедесите от 80-те и 90-те защо не се? Между другото 3ка ф30 е лош пример, защото и българския форум на бмв и чуждестранните са пълни с теми от хора оплакващи се от слърцания.
  2. Здравейте пак, Първо да отбележа, че не ми е трол темата. Действително са ми такива впечатленията. Имайте предвид, че повечето познати ми казват, че не съм добре и да си пусна музика и т.н. Но просто всеки е различен. За мен това е много важен аспект в една кола, повечето хора изобщо не са се замисляли над това нещо, други пък нон-стоп карат на силна музика и никога не са имали шанс да чуят дори. Аз в 90% от случаите шофирам без музика. Та, преди малко ходих да карам една 7ца и специално ходихме до Драгалевци, за да я карам по паветата там. Спрях музика, парно всичко за да тествам. Ами доста добре е и си реших, че сменям курса и търся 7 вече, даже може и да е конкретната дето тествах. НО, ПОТВЪРЖДАВАМ! А8 вози значително по-меко от 7 - ФАКТ На който му е важно да му е супер мека возията - 7 не става за него. От друга страна С клас е май лидер в това отношение, но и на w221 се оказва, че и на тях скърцат пластмасите (което е потрес, но е истина, собственици ми потвърждават, аз от ЦЛ знам, там таблото е същото.). Така че явно за такива като мен в този клас няма избор и трябва да е 7ер и да ме друса, но поне да не скърца, това е положението. И за да не ме обвинявате, понеже е форум на Ауди - не съм фен на нито една от трите марки, нищо, че карам БМВ а и занапред май ще е така. Фен съм на Порше, но не мога да си го позволя
  3. Здравейте, бях се засилил да си купувам А8, Д4, 4.2 тди. По принцип харесвам модела и т.н. Проблемът е, че пробвам 3 коли досега, като и при трите забелязвам скърцане на материалите в интериора, особено по павета, което много ме разочарова. За мен това винаги е било важно и някак не мога да приема на кола за 40 000лв толкова до поскърцват пластмасите вътре. Така ли са по принцип съвременните аудита или какво се случва? За сравнение мб е-клас 82-ра (w123) на паветата вътре нищо не скърца, само търкалянето на гумите по паважа се чува, старото ми бмв и то макар да не е като въпросния мерцедес, пак е доста е по-добре от а8, а е тъпа стара 3ка. Темата ми е сериозна, просто съм на път да се откажа да гледам а8 и да се пренасоча към с клас или бмв 7 и искам да чуя мнения. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...