Jump to content

tigivd92

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a8 4.2tdi

Персонална информация

  • Локация
    sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

tigivd92's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. tigivd92

    Моторче на ръчната

    Колеги да свети в червено поне като ми смениха накладките ми казаха, че лявото моторче не работи, в сервиза ми казаха, че се сменяли и апарата и моторчето нови излизали около 960лв някой ако знае алтернативни решения да сподели благодаря ,а пищенето изчезна обаче се появи грешка на таблото на ел ръчната
  2. tigivd92

    Моторче на ръчната

    Колеги ,а някой знае ли как да се спре това пищене от таблото при вдигане на над 10 км/ч пс пищи за около 1 минута в моменва в който спреш и пак тръгнеш пак пищи
  3. Колега допълнителен имобилайзер поне от както е при мен колата не е слаган, за такъв наличен не знам да е слаган преди това, до колкото разбрах мисля че и до бушоните на компютъра не достига ток.
  4. Здравейте колеги, имам следния проблем колата е ауди а8 д3 4.2 дизел 2008 година - качвам се сутринта в колата тръгвам да я паля и цялото табло свети и въобще не иска да запали стартера даже не върти - след като преседи колата известно време стартера завъртва 1-2 пъти не запалва а пак започва да свети всичко и до там, замерени са и тоците и се оказва, че не достига ток до компютрите на колата някой ако се е сблъсквал с подобен проблем колата да не иска да пали и да не достига ток до компютрите на колата да помага прикачвам снимки и от диагностиката, благодаря предваритвлно.
×
×
  • Create New...