Jump to content

Def

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Skoda

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Def's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Def

    Audi A5 - ниска предница

    Здравейте, Харесал съм си една А5-ца, но малко ме притеснява това, че отпред е нисичка. Може ли мнения от собственици на А5-ци, дали има някви ядове при минаване през по-високи спящи полицаи, качване на невисоки тротоари и други бабуни в градски условия. Става въпрос за спортбек (от 2009 до 2011, които ги правят, със 17-ки гуми 225/50). Благодаря!
  2. Здравей, За BMW добър сервиз е този на Никола Дановски, Мопарт е името на сервиза (0893 565 812).
  3. Здравейте, Може ли да ми препоръчате добър сервиз за диагностика и поддръжка на Audi A5 3.0 TDI quattro. Обмислям купуването на такава кола, но тук във форума изчетох доста негативни неща за нея (по-специално за S tronica и за някаква помпа, от която се отделят метални стружки и ебават майката на всичко). Наистина ли са толкова несполучливи тези коли (става въпрос за модела 2009-2011) или това са изолирани случаи на хора попаднали на много зле поддържани преди това коли. Като име на няколко места пишеше добри неща за някакъв Мишо, ако той е човека , може ли някакви координати (име и адрес на сервиза, тел. номер). Понеже съм абсолютен лаик на тема коли и най-елементарната информация ще бъде полезна. Благодаря! Става въпрос за София
  4. Здравейте, Моля за мнения за конкретната обява. Всичко каквото се сетите ще е от полза - разход на гориво, първоначално обслужване наред със смяната на масло и филтри, обслужване на ангренажна верига, автоматична скоростна кутия, диференциали, раздатка и др. Цени на съответните неща. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11549460537745073&slink=ach7t6 Също така ако може да ми препоръчате добър сервиз за диагностика на колата в Хасково, понеже няма оторизиран на Ауди там. Благодаря!
×
×
  • Create New...