Jump to content

Станимир Вълков

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Mercedes Actros 1845

Персонална информация

  • Локация
    Spain

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Станимир Вълков's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И аз си мисля, че за такъв тип автомобил 300 хил. километра не би трябвало да са проблем. Все пак като нова е струвала 60 хил. евро. Предполагам че е поддържана както трябва. Външно и вътрешно е като нова. Все още нямам време да отида да я видя и покарам. Изглежда впечатляващо. Така е. Всяко едно нещо при правилна употреба и поддръжка може да изкара дълго време.
  2. В Испания. Нямам представа къде точно. Километрите са реални. Човека е единствен собственик. Колата е в Испания,, ще я купувам от Сарагоса. Тук е трудно да излъжеш за километрите особено ако е купена в Испания. В Испания се кара много извънградско. Пътищата са добри, колите се поддържат главно в лицензирани сервизи.
  3. Здравейте! Харесах си Ауди А6 3.0 quatro TDI 2006 година автоматик. Автомобила е с чип и е "докаран" до 280 коня, пробег 300 000 км. Търся най-обща информация за този вид автомобили, от какво страдат най- често, как са на пътя, разход и всяка полезна информация от "първа ръка" . Също така и съвети какво да гледам при огледа на автомобила, ще я пробвам- какво трябва да зная, как трябва да се държи скоростната кутия при нормална работа и при по- натоварен режим на работа, досега не съм карал автомобил с автоматична скоростна кутия. Някакви особености при автомобилите с чип- тунинг? Четох по разни форуми че обслужването на двигателя е "тежко"- особено при подмяна на веригите. При какъв пробег се подменят те? Четох и за проблеми с "маслени обтегачи"? При какъв пробег се обслужва скоростната кутия? Само маслото ли се подменя или има и друго? При какъв пробег се подменя съединителят? Какъв е звука на нормално работещ двигател? Предварително благодаря за информацията, в процеса на разговор може да изникнат и още въпроси !
×
×
  • Create New...