Jump to content

А42002

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

А42002's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Всичко това съм го пробвал, обслужване + добавка, но без резултат, за това търся други варианти..
  2. Еми по принцип за това говоря за английска кола да търся, защото не се карат много и има по-голяма шанс да е читава.. А ти защо казваш 1000лв след като не се знае какво може да вземеш за Тея пари..
  3. Колега защо да е късно, тея проблеми които ги имах в началото ги имам и сега. И да му го бях обяснил по телефона същото на Мишо преди 6 месеца, щях да получа същия отговор, аз не съм му обяснявал колко месеца я карам Просто му казах за проблема. И какво операцията ако м7на на ръчка е 1000лв? Няма ли вариант за втора ръка автоматични скорости примерно от английска кола? Пуснал съм поста, евентуално някой ако е минал през това да даде мнение. Колата си я харесвам и не ми се бракува..
  4. Здравейте, Имам проблем с скоростите ( multitronic 6 скорости) на audi a4 b6 2.0 benzin 130hp 2002g. Придърпване м/у 1ва и 2ра и здраво тресене на задна. С една дума са си заминали. Звънях на един майстор, който уж всички препоръчват по форума ( Мишо), Но ми каза ,че няма оправия или ако 7на цената няма да си струва сравнение с тази на колата. Та въпроса ми е какво варианти имам, 2ра употреба да търся ли, друг майстор да питам ли , нови сметка нямам..
  5. А42002

    Предни чистачки

    Благодаря ти !
  6. А42002

    Предни чистачки

    Перото само за шофьорската чистачка ли е? За другата няма ?
  7. А42002

    Предни чистачки

    Мерси! А как мога да видя точно кой номер щипка е за мен и отгоре цялата пластмаса как мога да намеря, че и тя е счупена.
  8. Здравейте, Наскоро закупих Audi A4 B6, 2002, 2.0I бензин 130hp. автомат. Имам проблем с предните чистачки. Механизма, който защипва самата чистачка се счупи. Купих bosh чистачки и отделно днес взех и рамената на чистачките. Обаче видях че на тях я няма самата пластмаса на която се закачат чистачките. В комплекта са само железните рамена. Не виждам пластмасата на която се щракат чистачките, а дефакто тя ми е нужно защото се отчупиха палчетата на които се защипват чистачките. Моля ако се сещате какво имам в предвид да ме насочите какво точно трябва да закупя, ако не ще приложа и снимки.
  9. Здравейте, Наскоро си закупих Audi A4 B6 2.0 130hp 2002 Multitronick бензин. Техническите данни му показват разход от 11 градско, но при мен нещата са далеч от този разход. Дава ми над 15 градско. Някой може ли да ме ориентира за причина за това? П.с. Наскоро му сложих и газов инжекцион на който разхода също е над 15. Бл Благодаря предварително
  10. Добре де, кажете сериозно мнение.. Търся варианти преди да стигна до ремонта, като последен вариант..
  11. Дали да не пробвам тази добавка първо, преди да почна с майсторите?
  12. Доста постове виждам, но не и контакти
  13. Здравей, Може ли да те помоля за някакъв телефон на Мишо, понеже имам проблем с Мултитроника
  14. Да, майстора каза, че е мултитроник 6 скорости
  15. Здравейте, Наскоро закупих Audi A4 B6, 2002, 2.0I бензин 130hp. автомат. Когато я взех и я карах студена, нямах проблем с скоростите. Но когато колата загрее започва едно придърпване м/у скоростите (тресене), по-точно м/у 1ва и 2ра и то не всеки път. Помислих, че като сменя маслото на скоростите ще се оправи но уви. Смених маслото на скоростите и филтъра, след като се източи изцяло старото. Първите 1-2 дни след смяната нямах проблеми, помислих, че се е оправила. Но на третия ден като я покарах по-дълго пак усетих това придърпване м/у скоростите. Отначало по-лекичко, но на моменти и доста грубо. Моля ако някой се е сблъсквал с този проблем да даде съвет. Благодаря предварително
×
×
  • Create New...