Jump to content

Sstan_

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4 avant b7

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Sstan_'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И аз си мисля че ХЛ са по подходящи от гледна точка състоянието на повечето ни пътища, а при налягане 2.5 или 2.6 атмосфери не мисля, че ще изкарва лоша возия.
  2. Ето и снимка на въпросния стикер, има си обозначена възможност и за ХЛ
  3. да ти кажа се спрях на тоя Нексен и показателите му са добри, но само ХЛ имат в тая Диана, поне в сайта им. Трябва да звъня да ги проверя... https://diana-ltd.com/tire?14425
  4. На стикера на вратата 17 цоловия размер е 235, не знам защо мислиш че не е за тази кола. Аудито е комби забравих да спомена.
  5. Колега и това ми се вижда добър вариант, но има ли нужда да взимам ХЛ, тези усилените не са ли по-тежки. Въпреки че забелязвам че на 235 повечето са ХЛ
  6. Бюджета е около 120-130лв на гума, като се възползвам от отстъпка 5% в Диана.
  7. Здравейте, колеги! Предварително да споделя, че поразгледах темите от форума по този въпрос, но реших да пусна и аз една актуална към днешна дата. Пред дилема съм по въпроса с избора на добри летни гуми в съотношение цена-качество, като автомобила, който карам е а4 б7 и за 17 цолов размер на стикера на вратата е писано 235/45, а аз мисля да си купя 225/45/17 (дали е проблем това) и се двоумя между Dayton Touring 2 и Debica presto UHP 2, като за момента съм повече за Debica (по-долу ще приложа и линкове). Като трети вариант се насочих към Kumho ecsta PS71, но в Диана нямат налични от тях от желания размар, имат само XL, което до колкото знам е за по-тежките автомобили и нямам нужда от тази гума. Очаквам вашите мнения, благодаря предварително! https://diana-ltd.com/tire?23296 https://diana-ltd.com/tire?23138 https://diana-ltd.com/tire?22895
  8. Sstan_

    Проблем ABS, ESP

    Здравейте колеги, макар и с малко закъснение ще ви напиша, че проблемът беше в датчик на АБС, след неговата смяна изгасна всичко и не набива грешки. Обясниха ми, че понеже АБС и ЕСП били свързани, нивомера на фаровете имат отношение към тях и поради тази причина са набивали толкова грешки.
  9. Sstan_

    Проблем ABS, ESP

    Благодаря колега, ще погледна.
  10. Sstan_

    Проблем ABS, ESP

    Здравейте колеги, нов съм във форума и опитах да намеря подобна тема, но уви не срещнах точно същия проблем. Та случаят е следният - от време на време без реална причина ми светват ESP ABS и някаква грешна на светлините (прикачвам снимка), след гасене се изчистват и след някакъв период от време, вече по-често, се появяват. Разбира се диагностика ще ми каже най-добре какъв точно е проблемът, но понеже моят човек с ваг ком-а в момента го няма няколко дни и реших междувременно да попитам тук дали някой от вас се е сблъсквал с проблема. Като интересното е че и трите индикации ми светват едновременно, за ABS и ESP бих намерил логика за някой датчик или пък стоп машинка, но тази грешка на светлините какво общо има... колата е а4 б7 1.8т, 2005г. Фаровете до колкото знам са дейнамик, или иначе казано се саморегулират. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...