Jump to content

Новак

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А8 3.0tdi 2005

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Новак's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колата вече е е в България. От София съм. Към кого да се обърна за "Vag-com"!? Благодаря предварително!
  2. В какъв смисъл?Затварям го и имам поне радио?! Има ли начин "направи си сам" или ми трябва "Vag com".. и т. н.?
  3. Мдаа.. Диагностика си трябва явно. Благодаря за отговорите!
  4. Привет! Отново проблемче... И питане съответно. След смяна на четирите гуми ми светна жълтата "количка". Свети постоянно, а реално проблем не виждам с въздушното окачване!?! Моля за мнения! Някой датчик ли са закачили? Да спомена, че и MMI не работи." Joking mode" реално няма. Но възглавниците си вдигат и свалят, както и преди това.
  5. Здравейте отново. Проблема с неработещата MMI май е ясен. Кабелите отзад вляво в багажника за към "Audi navigation" директно са откачени. При връщането им по местата нищо не се случва. Самият модул(навигацията) е приключила явно!?!?
  6. Много полезна информация. Благодаря. Ще пиша другата седмица за развитието на събитията.
  7. Ще го проверя. Надявам се да е той. Мерси.
  8. Благодаря за отзивчивостта! Ще го пробвам след зареждането на акумулатора. Когато светне!Толкова да не са ми ясни тез технологии.. Без майтап. Тепърва влизам във филма! Досега "А4-ка" 97-ма година.! По две=А8!
  9. Иначе за тази баба(дядо) става въпрос..! Влюбен съм!
  10. Ясно. Благодаря за информацията. Аз реално съм в Германия. Чак за празниците ще съм в Бг. Ако не мога да отстраня проблема тук, ще я прибирам с пътна карта.. Гугъл карти.. Както дойде. Надявам се да ме прибере. Риск, който си заслужава. Иначе съм от София и ще пиша задължително.
  11. За клемите на акумулатора. Има ли друг вариант.... Глупав въпрос, но...
  12. Стандартна процедура. От друг автомобил.Грешка ли е?
  13. Другата седмица ще търся проблема. Колата е в Германия, с паднал акумулатор. Благодаря за отзива! Собственика каза, че се е губело на моменти(радиото) после се появявало...и така. Колата е стояла около 7-8 месеца без да се кара. Подадохме ток, запали без проблем, но нави-то и радиото не тръгват. Всичко друго по таблото работи перфектно!?
  14. Привет на всички! Току-що се регистрирах. Ауди А8 3.0tdi 2005,днес се качих за кратък тест... Мисля да я закупя до края на седмицата, та! Автомобила е на 468000км.Един собственик.. Както и да е.. Работи нормално, но Mmi-тъмен екран, не включва нито радио или каквото и да било. Ще помоля за мнения... За големи ядове ли да се подготвя!?
×
×
  • Create New...