Jump to content

Snooopy

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 3.0tdi ASB

Персонална информация

  • Локация
    Petrich

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Snooopy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Snooopy

    Масло ск.кутия

    Щом рита нещо по кутията не е ок. Я хидро, я, нещо друго. Не се вкарвайте във филми че със софт и смяна на масло ще оправиш нещо. Е случва се,но временно.Тва е лошото на 4ф-ките.Много кола за малко пари, но с тежки ремонти.
  2. Благодаря колега за изчерпателният отговор. Да тъй като сме във подфорум 4ф, логично е да става въпрос за 4ф.
  3. Здравейте.От дълго време обмислям продажбата на дизела,и покупка на фейса със въпросния мотор. Имам няколко въпроса,и който има от опит информация,бих бил благодарен да драсне 2 реда. Та за подръжката предполагам , че не е много по-различна от 3.0 ТДИ,но все пак... Автомата добре познатия ZTF ли е , със типичните проблеми за годините си ? Има ли проблем със помпа високо налягане , като на малките ВАГ мотори ? Обслужването на вериги и нещата около тях като на ТДИ-то ли е ? Абе общо взето разбрахте на къде бия .. Благодаря предварително !
  4. Да кажа само че това с визуализацията стана.Точно като на клипа.
  5. Къде да я видим каква е буквата на модула ? Да изкарам модула или има и друг начин ? и Каква трябва да е за да го подържа ?
  6. Ако има някой от форума който може да го направи , нека ми пише.
  7. Здравейте.Попаднах на този клип .. Въпроса ми е дали е възможно само с VCDS,и дали някой го е правил.
  8. Snooopy

    Парктроник

    Имаш само заден със визуализация ? Така е сток или си правил нещо ? Че имам 3та 4фка и все само със заден и мислех ако няма и преден няма визуализация...
  9. Само временно решение е това. И аз го чистих по тоя начин.. На 3та на 3000 оборота караш 15-20 мин и си готов.. Само че след 1 седмица пак същото.Ще се почнат авариини режими и всякъкви глупости. Затова направи като мен.. Отиваш при някой който разбира, изключваш дпф, егр и вихрови клапи, после истърбушваш дпф, затапваш егр и пей сърце. Няма проблеми, няма драми а и колата става една идея по пъргава.
  10. Здравейте колеги ! Имам следния проблем.Става въпрос за А6 авант(ако има значение).Имах изгорели крушки на номера.При подмяна не започнаха да светят. Поразрових се във форума,и открих че,ако и 2те крушки за изгорели Блока спира подаване на ток към плафоните отзад.Та за да се оправи трябва да се искара кабела на захранването на блока и пак да се вкара.Та всичко точно,но само някой ми каже къде се намира тоя БЛОК ? Благодаря предварително !
  11. Нито разхода и малък,нито подръжката евтина,и не е като да не се чупи.Така че, като за бъдещ студент забрави за нея.По допустим варянт ти е 4фка само че 2.0тди , ръчка на един мост.
  12. Да, преди 2 3 седмици почна. Значи да не се притеснявам, аз минавам 5 6к на година. И 50 да изкара така, ще съм доволен!(по скоро да съм я продал) [emoji2] Изпратено от моят ANE-LX1 с помощта на Tapatalk
  13. Ясно.. И какви са ми варянтите? Мисля че съм чел че се сменяват горните два? Благодаря! Изпратено от моят ANE-LX1 с помощта на Tapatalk
×
×
  • Create New...