Jump to content

GeorgiHr

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    -

Персонална информация

  • Локация
    Ruse

Последни посетители

391 профилни разглеждания

GeorgiHr's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей, всеки ден гледам в мобилето, наясно съм с цените. Въпроса ми беше дали си срува да взема S3, дали е трудно за поддръжка, харчи ли много и т.н. Благодаря за дадените съвети между другото п.п Вече разбрах, благодарение на вас, че трябва да взема 8Л, или по-скоро, че няма да намеря 8П, което да ми влиза в бюджета. Нямам нищо против 8Л, просто като всеки търся по-читавото. Ако можете да ми дадете препоръки за поддръжката и разхода, ще съм ви много благодарен.
  2. Отново ще напомня, че не съм навътре с нещата и затова питам вас
  3. Точно затова статията е "препоръки'' Попринцип съм се спрял на 8П, но ако някой може да ме убеди че 8Л е по-добро.. За двигатели, до колкото знам S3 ги има само бензинки, затова не знам кой е по-добър - 1.8т или 2.0т. Името на статията издава всичко
  4. Здравейте, колеги В последните дни вече преди покупката се колебая между А4 и S3. Ако мога да си позволя S3 до моя бюджет (8000лв), бих си взел това, но ако не намеря ще взема А4. Искам да ви попитам (главно тези, които имат подобна кола), да ми дадат препоръки и предложения, коя от двете да взема. Благодаря предварително .
  5. Да, сега по-скоро се оглеждам за А4-ки, седан, дизелови. (Бюджета остава същия)
  6. Би ли препратил линка, защото когато го отворя в момента просто ме препраща в началната страница на мобилето?
  7. Спокойно, наясно съм с бюджета и възможностите си, пък и никога не съм си и мислел да кълна по марката само, защото не я поддържам както трябва. Точно заради това се съветвам с вас, които вече сте минали през това. Ако нещо се случи първо ще попитам дали това е нормално или аз съм направил нещо неправилно, не съм като повечето льохмани на моята възраст. Никак не ме влекат италианските коли, ориентирал съм се към немските. А4 много наподобява А6 (недейте да ме нападате, знам че са в различни класове, просто много ги оприличавам :D), и поради тази причина те също ми харесват. Имам два варианта, и те са А3 и А4, тъй като както участниците в коментарите ме убедиха да не вземам А6, поне докато съм студент. Иначе за теглото си, харчат ли много (А4)?
  8. Ами почти съм убеден, че искам ауди, като малък много харесвах а3-ките, но сега по-скоро искам седан, ако имате някакви предложения, ще се радвам да ги чуя . Също така бюджета ми е към 7 макс 8000 лева, но предполагам че ще си взема малко по-евтина и ще оставя част от парите да я освежа.
  9. Здравейте, скоро взимам книжка и кола, като съм се спрял на А6 4F (2,7 ; 3.0 Tdi), та исках да ви попитам дали е толкова скъпа за поддръжка, колкото съм чувал. За разхода нямам въпроси, тъй като го мисля за добър (по мои търсения около 7,8/100). Имайтевпредвид, че аз ще съм студент и не разполагам с пари, които да хвърлям само за колата, колкото и да се интересувам от това . Спрял съм се на 2008 модела.
×
×
  • Create New...