Jump to content

Sandocan

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А7

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Sandocan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При мен проблема беше съединител, или по-точно фрикцьоните за 2-4-6 и задна предавка. Смених ги, плюс обслужване и ново масло и колата спи.
  2. Именно. Точно защото потегля с бавна скорост на втора тресе. Ако ги редя от първа го няма проблема. Сменял ли си съединителя? И ако да, къде и колко излиза смяната ?
  3. Sandocan

    S tronic

    Нямам проблеми с никоя друга предавка. Реди си ги мазно от 1ва до 7ма и обратно. Няма ритане. Задната е плавна. Само при ниски обороти на втора при рязко подаване на газ тресе здраво и изчезва след 1500 оборота. Дайте идея кой може да го хване и евентуално ремонтира благодаря за отговора предварително.
  4. Sandocan

    S tronic

    Колеги здравейте. Пускам запитване и тука,че е по-вероятно да го видите въпреки че става въпрос за А7.От скоро карам А7 и имам засега лек проблем. Колата е 3.0 тди 204коня. 7 степенен S-троник. 2013-та година Колата тресе на 2-ра скорост при много ниски обороти. Когато намалявам например да мина през легнал полицай, сваля до втора предавка и при подаване на газ тресе доста цялата кола. Това се случва в обороти около 950-1000 при набиране само от 2-ра. При всички останали случаи, тръгване от спряло положение или с по-висока скорост на 2-ра нямам никакви проблеми. Включва си съвсем нормално. Възможно ли е да има проблем със скоростите или софтуерно да не иска да върне на 1-ва при бавно преминаване. Тресенето изчезва след 1500 оборота и в другите предавки го няма изобщо? Това тресене от време на време изчезва не го прави винаги. Струва ми се че по някога го има и на 4-та но там е много леко и в малко по-високи обороти . Моля помагайте, че много ме дразни....
  5. Колеги здравейте. От скоро карам А7 и имам засега лек проблем. Колата е 3.0 тди. 7 степенен S-троник. 2013-та година Колата тресе на 2-ра скорост при много ниски обороти. Когато намалявам например да мина през легнал полицай, сваля до втора предавка и при подаване на газ тресе доста цялата кола. Това се случва в обороти около 950-1000 при набиране само от 2-ра. При всички останали случаи, тръгване от спряло положение или с по-висока скорост на 2-ра нямам никакви проблеми. Включва си съвсем нормално. Възможно ли е да има проблем със скоростите или софтуерно да не иска да върне на 1-ва при бавно преминаване. Тресенето изчезва след 1500 оборота и в другите предавки го няма изобщо? Това тресене от време на време изчезва не го прави винаги. Струва ми се че по някога го има и на 4-та но там е много леко и в малко по-високи обороти . Моля помагайте, че много ме дразни....
×
×
  • Create New...